nyheder

EM-finale: Italien – England optakt og oddssammenligning

EM 2020-finalen blev desværre uden dansk deltagelse. I stedet gælder det Italien og England på Wembley.

Skal Italien vinde sit første europamesterskab siden 1968, eller skal det lykkes England endeligt at tage noget med hjem? England er i deres første EM-finale nogensinde og kan vinde deres første trofæ siden VM i 1966.

Vi ser i den forbindelse på slutrundens sidste EM odds, optakt til kampen og ikke mindst et spilforslag på EM-finalen mellem Italien og England.

Bet365 odds på Italien – England

Der er gode muligheder for at bruge din betting bonus på EM-finalen – også selvom Danmark ikke er med i finalen. Bet365 er ude med en lang række odds. Du kan se en lang række af de mest populære samt en række udvalgte odds herunder, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de mange oddsmuligheder.

optakt italien england

Rammer Bet365 og de andre bookmakere rigtigt, ja, så ender England med at få noget med hjem for en sjælden gangs skyld. Bet365 har nemlig England som favoritter til odds 2.62.

Bet365 | UdfaldOdds
Italien vinder3.00
Uafgjort3.00
England vinder2.62
Italien vinder trofæet2.00
England vinder trofæet1.80
Begge hold scorer (ja/nej)2.10/1.66
Over 2,5 mål i kampen2.62
Under 2,5 mål i kampen1.50
Ciro Immobile scorer3.20
Harry Kane scorer2.60

Stor velkomstbonus til nye spillere

For at du kan spille de mange odds hos Bet365, kræver det selvfølgelig, at du har en Bet365-bruger. Har du ikke det, så kan du lige nu som ny spiller få en af Danmarks absolut største odds velkomstbonus hos Bet365. Her får du 100 procent i bonus op til 1.000 kr.

Læs mere om de gældende Bet365 bonus regler her.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Italien – England: EM-finale optakt og oddsforslag

De fleste danskere holder muligvis med Italien ovenpå Danmarks semifinalenederlag til England, hvor et, i manges optik, tyndt straffespark afgjorde kampen. Men hvad taler for, at man spiller på en italiensk sejr via sine betting apps? Og hvad taler for en engelsk?

Begge hold har gennem hele turneringen vist stærke defensive takter. Mikkel Damsgaard var således den første til at score mod England i denne turnering.

Ser man på vejen til finalen, så er Italien kommet dertil med sejre over Spanien, Belgien, Østrig, Wales, Schweiz og Tyrkiet, mens England er kommet i finalen med sejre over Danmark, Ukraine, Tyskland, Tjekkiet, Kroatien og en uafgjort mod Skotland.

Argumentet for en italiensk sejr er vel, at de gennem hele turneringen har formået at slå flere af de hold, der forud for turneringen var placeret helt i toppen af favoritfeltet.

Englands mest markante sejr i turneringen var i ottendedelsfinalen over Tyskland, hvor de lidt heldigt måske, holdt nullet og dermed slog deres onde ånd ud af turneringen.

Forventningen til kampen er, at der bliver spillet utroligt taktisk, så der ikke gives chancer væk, når EM’s to bedste defensiver tørner sammen.

Spilforslaget herfra er derfor: under 2,5 mål i kampen til odds 1.50 hos Bet365.

Skal man være fræk, så spiller man på, at der bliver begået et straffespark i kampen. Med to hold der holder en stram defensiv, kan det være svært at komme frem til åbne målchancer.

Her har begge hold i løbet af turneringen vist, at de ingen kvaler har ved at lade sig flade i feltet, hvis det kan give en fordel. Spil på at der bliver begået et straffespark i kampen ligger mellem odds 3.00 og 3.80 hos de forskellige bookmakere.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret fredag den 9. juli kl. 11:30.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Scor 2 freebets til England – Danmark med OnsideBetting
næste artikel
Bwin skyder Superligaen i gang med odds boost