nyheder

EM Mobilkonkurrence hos Unibet – Vind EM BILLETTER

EM 2016 står for døren og det er ensbetydende med adskillige spændende timer foran fjernsynet for langt de fleste af os fodboldfans – for billetterne til sommerens slutrunde er blevet revet væk. Men nu er der håb for alle os som ville elske at komme til Frankrig til sommer: Hos Unibet kan du lige nu vinde to billetter til EM 2016 i Frankrig. Læs meget mere herunder!
 
KLIK PÅ BILLEDET OG KOM MED TIL EM NU!
 

vind 2 em 2016 billetter hos unibet
© Unibet

 
Enhver fodboldfan har vel drømt om, at stå på tribunerne når en af de helt store turneringer sparkes i gang. Som nævnt ovenfor er det desværre ikke så ligetil, at få fingrene i billetter til årets helt store fodboldbegivenhed. Der er udsolgt og billetterne som kan findes til salg sælges til SKYHØJE priser. Derfor er der mange fodboldfans der har givet op! Men du KAN komme med til EM 2016!Hos en af Danmarks største odds bookmakere, Unibet! For så lidt som 50 kr. kan du blive den heldige som løber afsted med de to billetter til EM 2016. Det kan dermed meget nemt gå hen og blive en af de somre, som du vil huske hele dit liv!
 

Sådan kan du vinde EM billetter

  1. Opret dig hos Unibet hvis du ikke allerede er kunde
  2. Tilmeld dig konkurrencen på kampagnesiden.
  3. Placer et spil af netop 50 kr. fra din MOBIL
  4. Så snart dit væddemål er afgjort deltager du i konkurrencen om de 2 EM billetter

 

Opret dig i dag og få en flot velkomstbonus

Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet så er det på sin vis held i uheld. Uheld fordi du går glip af nogle af de absolut bedste odds på det danske marked for odds bookmakere – held fordi du som ny kunde kan få den flotte Unibet odds velkomstbonus på helt op til 1500 kr. første gang du sætter penge ind på din konto! Held og lykke med dine væddemål hos Unibet – og med konkurrencen om 2 EM 2016 billetter.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få gigant odds på Europa League finale og AGF - Aab hos 888Sport
næste artikel
Unibet kampagne: Spil risikofrit på EM 2016 - kvalificér dig i weekenden!