nyheder

Kraftigt forhøjede odds på Chelsea-PSG hos 888Sport

Denne sæsons Champions League er nu kommet et skridt nærmere sin endelig afgørelse og spænding tager til, kamp for kamp. Når kampen Chelsea-Paris Saint Germain onsdag den 9. marts fløjtes i gang kan du som ny spiller hos bookmakeren 888Sport lige nu få virkelig gode forhøjede odds når du placerer et væddemål på vinderen af kampen.
 

Odds boost hos 888sport Chelsea-PSG 2016

© 888Sport

 
Efter et medrivende første opgør som endte med en 2-1 sejr til PSG er spændingen i den grad intakt før det sidste og afgørende opgør mellem de to mandskaber. Chelsea scorede i første kamp et udebanemål som kan vise sig, at være særdeles vitalt i forhold til Englændernes muligheder for videre avancement i årets Champions League. Hvis du ikke syntes, at det i sig selv er spænding nok, ja så tilbyder 888Sport lige nu fantastisk forhøjede odds når du spiller på vinderen af kampen. Hvis du rammer rigtigt booster 888Sport dine odds helt op til odds 8,0 – så der kan meget hurtigt blive tale om virkelig store gevinster til de dygtige og heldige nye spillere.
 

Sådan gør du for at få dit odds boost

  1. Opret en konto hos 888Sport
  2. Placer dit første væddemål på vinderen af kampen
  3. Vind STORT og 888Sport booster din gevinst – helt uden krav om gennemspilning!

 

Ny kunde? Få flot velkomstbonus hos 888sport

Du skal ind på 888sport og oprette dig som kunde før du kan deltage i denne kampagne. Det er så let som at klø sig selv i nakken at oprette dig – og du kan ovenikøbet få en flot 888Sport velkomstbonus på op til 1000 kr. når du foretager din første indbetaling. 888Sport har markeret sig som en af de bedste og mest pålidelige bookmakere på det danske marked så vi kan kun give vores bedste anbefalinger med på vejen til dem.

Om forfatteren

forrige artikel
Tilbud: Flotte forhøjede odds på Premier League og andre hos Betfair
næste artikel
Bet365 Tilbud: Spil risikofrit på Chelsea-PSG