nyheder

Eurovision Song Contest 2017 – Odds & tips

Ny omgang i årets største musikshow. Kiew byder i år velkommen til Eurovision Song Contest 2017. En show som er kendt for glamour, dramatik og andre narrestreger. Hvad mon sker der i den 62. udgave af denne års musik konkurrence. For Kiev er det anden gang efter 2005 at man er vært til denne show som byder velkommen til gæster fra hele verden. Denne års Motto „Celebrate Diversity“ byder på en hel del overraskeler og vi må med spænding se på hvordan vores danske Anja Nissen vil kunne klare sig i Kievs International Exhibition Centre.

 
I vores lille artikel om Eurovision Song Contest 2017 vil vi give dig et indblik de vigtigste emner og se på hvad vores bookmaker tilbyde i denne anledning. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigst at se på hvornår showet går i gang. Som det plejer startes der med to semifinaler den 9. og 11. maj efterfulgt af den store finale den 13. maj 2017. Danmark starter til semifinalen den 11. maj.

 

ESC odds af Bet365!

 
Ifølge bookmakerne er Italien favorit på denne års titel med en kvote på 2.10. En sejr til vores danske bidrag har en kvote på 41.0. Skal man tro de internationale bookmakere, kan Anja, vores bidrag som før i tiden allerede har vundet The Voice of Australia, godt regne med at juble i green room både i semifinalen torsdag den 11. maj og igen i finalen lørdag den 13. maj.

 
Tip: 888sport tilbud: Forhøjede odds + 2.000 kr startbonus

 

Anja - Where I Am (Denmark) Eurovision 2017 - Official Music Video

Kilde: youtube.com

 

Bookmakers til dit ESC 2017 væddemål

De store bookmakerne som Betfair, Bwin og Bet365 er nemlig sikre på, at Danmark for første gang siden tre når i finalen på lørdag. Endda er nogle bookmakere så sikre, at de mener at vi må glæde os over en fantastisk tiendeplads i denne års Melodi Grand Prix.

 

 
Kampen om sejren vil ifølge bookmakerne blevet afgjort mellem Italien, Bulgarien og vores altid musik glade nabo fra Sverige.

 
In årene 2012, 2013 og 2015 havde bookmakerne i øvrigt ret med deres fornemmelse om vinderen. I årene 2014 og 2016 lå de ikke rigtig, trodsalt dog var alle deres 3 top kandidater iblandt de bedste 3 sanger og sangerinder.

 
Om mindre end to uger har den danske Grand Prix-vinder, Anja, sin første prøve på årets store Eurovision-scene i Kiev, Ukraine.

 

ESC odds af Betfair!

Om forfatteren

forrige artikel
Nye gennemspilningskrav – 777.dk gør det endnu bedre
næste artikel
Odds 6.0 hvis FC København vinder i DBU pokalen mod Vendsyssel