nyheder

Få Hvert 3. Live NBA Bet Gratis!

Basketball fans har ventet de sidste fire måneder på at NBA 2015-16 sæsonen skulle skydes i gang. Det blev den tirsdag nat, og hvis man er lidt af en natteravn, så har bookmakeren Unibet et godt tilbud til dine NBA bets. Sæt to live bets på oddset og få et tredje bet gratis til NBA!
 

NBA betting bonus

Sæt dine live odds på NBA hos Unibet og få hvert tredje bet gratis. Du skal blot spille for minimum 50 kr. og til odds 1.40 eller derover, og så får du automatisk et freebet til en værdi af 50 kr. til brug på live betting på NBA. Unibet bonus til NBA gælder kun for natteravnene, som kan holde sig vågen mellem kl. 00.00 og kl. 06.00, og kampagnen slutter den 31. Oktober. Det vil sige at bonussen ikke er gældende for søndagens NBA kampe – man gælder stadig til de kampe der spilles natten til søndag.
 

Unibet NBA Odds Bonus
© Unibet

 

NBA på TV2 Sporten

TV2 sporten har taget NBA til sig og transmittere en lang række af de mest spændende opgør fra NBA – se f.eks. opgøret imellem Oklahoma City Thunders og San Antonio Spurs, som er to af forhåndsfavoritterne til at når langt i play-off næste år.
 
Her er NBA TV programmet på TV2 Sporten resten af ugen:
 
Onsdag (Natten til torsdag)
01.00 – Oklahoma City Thunder vs. San Antonio Spurs
 
Torsdag (Natten til fredag)
01.00 – New York Knicks vs. Atlanta Hawks
 
Fredag (Natten til lørdag)
00.00 – Cleveland Cavaliers vs. Miami Heat
 
Lørdag (Natten til søndag)
00.30 – New Orleans Pelicans vs. Golden State Warriors’
 
Søndag aften (NBA Sunday) – her gælder Unibet’s bonus ikke!
21.30 – Boston Celtics vs. San Antonio Spurs
00.00 – Miami Heat vs. Houston Rockets
 

Unibet 1500 kr. velkomstbonus

Hvis du er ny kunde hos Unibet kan du desuden få op til 1500 kr. i velkomstbonus, hvis du åbner en ny betting konto hos Unibet. Er du over 18 år gammel og har bopæl i Danmark kan du ved at fælge linket få 100 % i indbetalingsbonus hos Unibet op til 1500 kr.

forrige artikel
Betfair Kombi-bet forsikring til Capital One Cup
næste artikel
Scandic 50 % bonus til Superligaen