nyheder

Mr Green: Odds 10 på at Aab slår FCK

FC København tager søndag i mod AaB i et spændende opgør mellem to af Danmarks største klubber. Vi har fundet en odds bonus frem til dig, der vil smide lidt penge efter kampen.
 
FC København, der lige nu ligger på en 9. plads i Superligaen, har haft en svær start på sæsonen, der ny er myndet ud i, at den mangeårige træner, Ståle Solbakken, er blevet fyrret. En fyring der i den grad kom som en overraskelse. Nu skal FC København altså steppe up for at kunne konkurrere med klubber som FC Midtjylland, Brøndby og AGF, der indtil videre har vist, at de alle sigter efter mesterskabet. U19-træner Hjalte Bo Nørgaard er blevet forfremmet som cheftræner indtil videre, og står nu altså overfor sin første kamp som træner i Superligaen.
 
AaB har også haft en lidt besværlig start på sæsonen. Med blot 5 point efter 4 kampe er det tydeligt at se, at der mangler noget rutine og format i AaB-truppen, der har solgt godt ud i truppen. Derimod er der kommet en række spændende spillere ind, der dog forsat skal spilles ind på holdet, før deres kvaliteter for alvor kan bedømmes. Det bliver især spændende at følge den helt store stjerne på AaB-mandskabet, anfører Lucas Andersen, for hvem det må krible i støvlerne for at vise sine ekstraordinære kvaliteter frem. Lucas Andersen havde i øvrigt 100-kamps jubilæum for Hele Nordjyllands Hold for to spillerunder siden.
 

FCK AaB oddsboost Mr Green
© Mr Green

 

Sådan får du odds 10.00 på AaB med Mr Green

Hvis du tror, at Aalborggenserne godt kan gå hen og drille hovedstadsklubben, så kan du som sagt få et ganske fornuftigt odds boost på en AaB-sejr. Mr Green har dermed boostet oddset på en AaB-sejr fra 3.95 til hele odds 10.00! For at spille med boostet odds på kampen, skal du gøre følgende:
 

  1. Gå til Mr Green – du finder link her på siden
  2. Spil maks 50 kr. på en AaB sejr over FCK
  3. Få odds 10.00 hvis dit bet vinder
  4. Scor en ekstra høj gevinst!

 
Tilbuddet gælder kun for nye spillere | Gevinster fra oddsboost er uden gennemspilningskrav
 

 

Sådan er det gået i de sidste 5 opgør

Hvordan er AaBs chancer egentlig for at kunne skabe et resultat mod Københavnerne? Vi har herunder samlet et overblik over de seneste 5 kampe mellem de to mandskaber, og det er tydeligt at se, at AaB statistisk godt kan drille FC København, der på nuværende tidspunkt ligger og fumler rundt på en 9. plads i Superligaen.
 

  • 23/7-20: AaB – FC København 0-1
  • 17/6-20: FC København – AaB 2-0
  • 4/3-20: AaB – FC København 2-0
  • 1/3-20: FC København – Aab 3-2
  • 1/9-19: AaB – FC København 1-0

 
De sidste 5 opgør viser, at AaB har fået 2 sejre og 3 nederlag mod løverne fra København. Så rent statistisk, er en AaB sejr bestemt ikke et umuligt udfald.
 

Alternativ til Mr Green Velkomstbonus

Oddsboost bonussen er et alternativt til den normale Mr Green velkomstbonus, som du som ny kunde kan gøre brug af. Du bestemmer altså selv, om du vil gøre brug af oddsboost-bonussen på FCK – AaB, eller om du vil bruge den normale Mr Green bonus, som er på 100% op til 1000 kr.
 
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Betfair booster England – Danmark: Sådan scorer du odds 2.00
næste artikel
Champions League predictor: Spil med om 250.000 kr. hos Unibet