nyheder

100% fodbold bonus hos Betstars.dk

Januar måned er næsten om og denne måneds top sport events er næsten ved at være afsluttet. I Melbourne hos Australian Open kæmper danske Carolina Woziniacki om årets første Gram Slam titel og i Kroatien kæmper de danske håndboldherrer om guld ved Europamesterskabet 2018. Om ikke langt er der så igen fuld fokus på fodbolden! Hos Betstars en rimelig ny bookmaker har du mulighed for at få op til 100% mere oven i dine gevinster. Hvis du gerne spiller en treble eller højere på fodboldkampe burde du se nærmere på dette tilbud. Bookmakeren Betstars er kendt fra andre lande men er først landet i Danmark for nogle uger siden og har allerede lanceret en del rigtig gode tilbud. Hvis du overvejer ny bookmaker prøv at se på vores side hvor vi relatere til alle betting firmaer i Danmark.

Betstars 100% acca fodbold bonus
© Betstars

Opret konto og tjen op til 100% ekstra

Hvis du ikke allerede har, start med at oprette bruger hos Betstars. Du kan meget simpelt registrere dig ved at klikke på knappen nedenfor. Du tager dermed brug af en dejlig Betstars velkomstbonus og kan derudover nyde et hav af gode tilbud og kampganer. Efter du har oprettet bruger, skal du placere et kombinationsspil på følgende odds markeder indenfor fodbold:

  • Vinder
  • Begge hold scorer
  • Kampens resultat og begge hold scorer
  • Samlet antal mål – over/under
  • Ciffertips
  • Kampens resultat og samlet antal mål – over/under
  • Halvleg/Fuld tid
  • Kampens resultat med handicap

Vinder dine udfald kan du score op til 100% på dine gevinster. Spiller du f.eks. en femdobbelt kombination modtager du en bonus på 10%. Husk at du skal spille på mindst tre udfald og at hvert valg skal have min. odds på 1,50. Minimumsindsatsen er 10 €. Bookmakeren Betstars øger derefter dine gevinster i forhold til følgende skema:

Væddemålstype Bonus
Trebles 5% Bonus
AKKUMULATOR (4) 7,5% Bonus
AKKUMULATOR (5) 10% Bonus
AKKUMULATOR (6) 15% Bonus
AKKUMULATOR (7) 20% Bonus
AKKUMULATOR (8) 25% Bonus
…. ….
AKKUMULATOR (20) 100% Bonus

Hvad skal du ellers huske?

Alle gevinster krediteres din konto inden for 48 timer. Bemærk venligst, at du ikke kan placere gratis væddemål som din indsats og at du ikke kan bruge Cash Out funktionen hvis du ønsker dette tilbud og din ekstra gevinst. I øvrigt er tilbuddet ikke kun gyldigt for fodbold, uanset hvilken liga men ikke håndbold eller tennis. Flere oplysninger findes på Betstars kampagneside.

Nyd dine fodbold odds og få glæde af op til 100% ekstra oven i dine gevinster!

Betstars betalingsbetingelserne og vilkår gælder.

forrige artikel
Super Odds: Wozniacki vs. Mertens hos betfair!
næste artikel
Forhøjede odds hos betfair! Barcelona vs. Alaves!