nyheder

Betfair: Forhøjede odds til de engelske tophold!

Fodbolden holder næsten ingen pause og det er vi så glade over. Weekenden har budt på et hav af gode kampe og nu fortsætter ugen med Champions League bold! Her vil vi med spænding se mod to specielle kampe. Den ene er kampen mellem Manchester City og FC Basel og den anden er Liverpool imod FC Porto. For os er kampen især spændene på grund af en dejlig Betfair bonus som du kan få hvis du spiller du udvalgte kampe. Tale er der om to uafhængige tilbud om forhøjede odds på 8.0 hvis City vinder mod Basel og hele 13.0 hvis Liverpool vinder mod Porto. Det lyder dejligt og vi vil se lidt nærmere på disse tilbud.
 

Hvad går tilbudene ud på?

Her på siden er tilbuddene om forhøjede odds ikke noget nyt. Er du dog nyt eller har du ikke læst de forrige artikel vil vi kort introducerer til denne betfair kampagne. Tilbuddene er i bund og grund faktisk en ekstra bonus på udvalgte kampe. I de fleste tilfælde er der tale om tilbud til udvalgte kampe hvor du kan få en dejlig odds bonus hvis du satser på det ene hold eller i enkelte tilfælde er der bonus på begge hold. Tilbuddet går hyppigt ud på at du skal oprette dig som ny bruger og dermed kvalificere dig til at spille på de forhøjede odds. Dette kan dog kun ske til en kamp og de fleste tilfælde kun til et beløb på 50 DKK.
Husk altid følgende ting når du spiller på forhøjede odds på betfair:
 

  • Kun en udvalgt kamp giver førhøjede odds
  • Du skal altid oprette ny bruger med tilsvarende bonuskode
  • Du kan maks. spille for 50 DKK til de forhøjede odds

 

Odds Bonus Manchester City vs Basel CL 2018
© Betfair

 

 

Enten 8.0 på City eller 13.0 på Liverpool

I denne omgang har vi to tilbud lagt sammen i en artikel. Husk derfor at du enten spiller på at City slår Basel eller Liverpool vinder mod Porto. Tilbuddene er uafhængige og kan ikke kombineres! Begge tilbud gælder kun nye kunder, det derfor vigitg du opretter dig som nye kunde inden du spiller. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik.
For at tage tilbudet i brug skal der kun opfyldes følgende krav:

  • Vil du tage brug af City tilbuddet start med at oprette dig med koden ZFBJYN og spil på en sejr til Manchester City mod FC Basel
  • Vil du hellere tage brug af odds bonus til Liverpool kampen, opret dig med koden ZFBJYO og spil på at Reds vinder mod FC Porto
  • Spil maks 50 DKK på en af de nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit udfald, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Liverpool odds bonus betfair Champions League
© Betfair

 

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Få dit freebet - kombi forsikring hos bwin.dk!
næste artikel
Betfair.dk: Gratis spil på UEFA Champions League