nyheder

Esport: Få 50 kr. freebet hos ComeOn!

ComeOn skyder med skarpt på bonusfronten, hvor du lige nu kan hente et freebet til e-sport på 50 kr., når du blot opretter en ComeOn-bruger.
 
Der er tale om en registreringsbonus, hvor du får et freebet til esport, som du frit kan bruge til et bet på CS:GO eller nogle af de andre esportsgrene. Der er med andre ord tale om en odds bonus uden indbetaling her, da den ikke kræver en indbetaling for, at du kan få dit 50 kr. gratis freebet.
 

ComeOn-esport-freebet
© ComeOn

 

Klar, parat, bet


Vinder du, så beholder du din gevinst, som du kan bruge på hvad du vil. Odds bonussen fra ComeOn er nemlig ikke underlagt nogle omsætningskrav.
 
For at du kan få dit ComeOn freebet skal du gøre følgende:

  1. Klik på ”50 kr. freebet” knappen herunder
  2. Opret en ComeOn-spillekonto
  3. Spil 50 kr. på e-sport

 

 
Dine gevinster fra freebettet er ikke omfattet et omsætningskrav, så du kan vælge at få dem udbetalt eller spiller på esport eller andre sportsgrene på ComeOn. Husk på at freebettet fratrækkes din gevinst.
 

Få flere bonusser i bonusbaren


Registreringsbonussen er ikke den eneste bettingbonus, som du kan få hos ComeOn. Du kan nemlig kombinere den med en ComeOn velkomstbonus, eller finde mange andre odds bonusser. Bookmakeren kører med et koncept, som de kalder bonusbaren, hvilket er deres kampagnesektion. Her kan du hele tiden finde aktuelle betting bonusser.
 
Blandt de mange bonusmuligheder finder du en ComeOn velkomstbonus, hvor du kan få en indbetalingsbonus på 100% op til 500 kr., som du kan få i forbindelse med din første indbetaling. Du kan kombinere denne bonus med din registreringsbonus, så du kan få både et 50 kr. freebet til esport og op til 500 kr. i velkomstbonus, når du foretager din første indbetaling til din ComeOn-konto.
 
Dine ComeOn velkomstbonus er i modsætning til registreringsbonussen underlagt et omsætningskrav, hvor du skal omsætte din ComeOn bonus 10 gange til minimum odds 1.80, hvilket du har 60 dage til at gøre. Når du har gjort det, så er din bonus og gevinsterne derfra klar til at blive udbetalt fra dine ComeOn-konto til din bankkonto.
 
Med din spilaktivitet optjener du løbende point til bonusbaren, som du kan bruge på forskellige odds bonusser. Du bestemmer her selv, hvordan du bruger dine bonuspoint og hvilken bonus, som du vil have.
 
Her kan du frit vælge mellem indbetalingsbonusser i form af reloadbonusser og kontante bonusser, eller du kan vælge mellem freebets og andre bonusmuligheder.
 
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få hele odds 18 på FCK med Mr Green
næste artikel
Betfair: Få 550 kr. i risikofrit spil på ESL Pro League CS:GO