nyheder

Hvem vinder på tirsdag? Liverpool vs. Bayern!

En kamp som, det mener vi seriøst, glæder os rigtig meget til i denne runde af UEFA Champions League. Vi ser i dag på en dejlig betting bonus fra Mr. Green der er knyttet til kampen mellem Liverpool og Bayern München på tirsdag. To hold som har rigtig høj kvalitet møder op mod hinanden for at se hvem der går videre til næste runde. Kampen spilles på Anfield og starter kl. 21.00 (dansk tid). Hvem vinder dette opgør? Er det Liverpool som ligger på første pladsen i den engelske liga? Hvis du tror på Liverpool kan du få din indsats retur hvis dit bet på Liverpool taber. Gå ikke glip af denne Mr Green bonus og spil med det samme i dag!
 

Mr Green bonus Liverpool Bayern
© MrGreen

 

Tror du på Liverpool?

Vi ser på opgøret mellem disse to storklub. Især i Tyskland har der været fokus på dette opgør. Jürgen Klopp som har en glimrende fortid i den tyske Bundesliga møde op mod Bayern München som tit har været i kontakt med ham for at ansat ham som ny træner. I dag gælder det dog om hvem kan klare det bedste resultat for returkampen. Begge hold har en utrolig høj kvalitet og selvom Bayern har vundet deres sidste kamp i Bundesligaen er Liverpool nok favorit til dette opgør. Dagens odds bonus giver dig muliged for at få din indsats retur hvis du spiller på Liverpool og de taber. Lyder dette ikke smart! Spil i dag hos Mr Green og gå ikke glip af denne bonus til kampen i UEFA Champions League mellem FC Liverpool og FC Bayern München.
 

 

Sådan gør du:

  • Opret dig hos Mr Green!
  • Spil på en sejr til Liverpool vs. Bayern
  • Få din indsats retur hvis Liverpool taber

Spil 200 DKK på sejr til Liverpool i kampen Liverpool – Bayern München inden kampstart for at kvalificere til tilbuddet. Hvis Liverpool ikke vinder kampen, vil indsatsen på 200 DKK blive refunderet som et freebet uden omsætningskrav. Nye spillere som endnu ikke har indløst velkomsttilbud er kvalificeret til både velkomsttilbud samt dette tilbud om freebets i kampen Liverpool – Bayern München.
 

Velkomstbonus på 500 DKK hos Mr Green!

Er du mere til velkomstbonus end til engangsbonus eller risikofrit spil? Hos Mr. Green kan du få en god velkomstbonus som giver dig gratis spil på op til 500 DKK. Du skal du blot indbetale og spille dit første væddemål for dit minimum indskud på 150 DKK til min. 1.80. Efterfølgende modtager du din bonus på samme beløb uden yderligere gennemspilningskrav. Spiller du for mere end 500 DKK modtager du kun din 500,00 kr.! Indbetal og spil dit beløb på et sportsvæddemål og få 100% som gratis spil efterfølgende som bonus! Gå ikke glip af din Mr Green bonus på op til 500 DKK!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Forhøjede odds på Brøndby mod Esbjerg kampen!
næste artikel
Intet mindre end Manchester United vs. FC Liverpool!