nyheder

Freebet på et målfattigt Barca – Atl. Madrid

Du kan få et gratis spil på oddset til kvartfinalerne i den spanske pokaltunering Copa del Ray, hvor sidste sæsons nummer 1 & 2 i La Liga Barcelona og Atletico Madrid mødes. NordicBet tilbyder deres kunder et freebet på op til 500 kr., hvis der bliver scoret under 2 mål i kampen.
 

NordicBet Second Chance Freebet
© NordicBet Freebet

 
For at gøre brug af NordicBet gratis spil på oddset skal du være kunde, og nye kunder får i øjeblikket en attraktiv 1000 kr. NordicBet Odds Bonus.
 

Freebet til spansk pokal brag

Det ville være lokkende at sikre sit bet ved at spille på over 2.5 mål i Barcelona – Atletico Madrid, og på den måde enten være sikret en gevinst, hvis det scores over 3 mål eller pengene retur ved et målfattigt opgør. NordicBets freebet gælder dog kun på pre-match væddemål på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid og stillingen efter fuldtid. Hvis der scores under 2 mål refunderer NordicBet din indsats op til 500 kr.
 

Sådan får du NordicBet freebet på Barca – Atl. Madrid

  • Åben en konto, og modtag samtidig en 100 % bonus på dit første indskud (hvis du er kunde, så spring dette skridt over)
  • Placer et spil inden kampen på ét af følgende markeder: korrekt resultat, halvleg/fuldtid, stillingen ved fuldtid eller første målscorer.
  • Ender kampen med under 2 mål, og går dit bet ikke hjem, så refunderer NordicBet din indsats – dog max 500 kr.
  • Kun væddemål på Barcelona – Atletico Madrid den 21. Januar 2015 tæller med.
  • Der er ingen gennemspilskrav til odds bonussen, men husk at logge ind på din NordicBet konto indenfor 14 dage, ellers så mister du din odds bonus.

NordicBet kører for tiden en odds konkurrence til Premier League, hvor du kan dyste om hovedpræmien, som er en tur for to til en valgfri fodboldkamp i Europa.
 
Vi har desuden samlet alle de danske bookmakere odds bonus, så du kan sammenligne og finde en odds bonus, der passer til dig!.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds på VM i Håndbold og vind en tur til Final Four
næste artikel
Boost dine weekend odds ved målrigt Fiorentina - Roma