nyheder

Gratis bet på HJK – FCK, hvis løverne taber!

I denne uges NordicBet odds bonus får du pengene retur på spil på Europa League kampen imellem HJK – FC København. Dog kun hvis FCK skulle gå hen og tabe. For at få NordicBets odds bonus skal du sætte et bet på HJK-FCK inden kampen går i gang, og hvis FCK ikke får point med fra opgøret, så tilbagebetaler NordicBet ind indsats op til 500 kr.

NordicBet - FCK odds bonus
© NordicBet Second Chance Odds Bonus

For nye kunder giver NordicBet desuden en odds bonus på 1000 kr. Læs mere om denne herunder.

FCK kæmper for Europa League overlevelse

NordicBets gratis bet udløses kun, hvis FCK taber. Så NordicBets odds bonus på opgøret i Finland skal ses som en gardering imod en dårlig fodboldoplevelse. For hvis FCK skulle tabe, så er det efter al sandsynlighed farvel til Europæisk fodbold, men så får du til gengæld din indsats tilbage.

HJK blev suverænt mestre for ca. en måned siden og mangler midtbaneprofilen Anthony Annan. HJK’s manglende kamptræning kan tale til FCK’s fordel, som i øvrigt kan stille i stærkeste opstilling, med undtagelse af langtidsskadede Kadrii og Stadsgaard samt Christian Poulsen, der ikke er registreret til Europa League fodbold. For at holde liv i drømmen om videre avancement skal FCK hjem fra Finland med alle 3 point, men så har de også en spændende hjemmekamp imod Torino i starten december, som afgører løvernes skæbne i Europa League.

Sådan får du et gratis bet på HJK-FCK

  • Opret en konto hos NordicBet og få 1000 kr. i NordicBet odds bonus. (Hvis du er medlem, så spring dette skridt over)
  • Sæt et bet på HJK – FCK på på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x).
  • Hvis FCK taber til Helsinki, så får du din indsats retur – dog max 500 kr.
  • NordicBets Second Chance odds bonus har ikke nogen gennemspilskrav.

Hvis du er på jagt efter en anden odds bonus, så har vi samlet samtlige velkomstbonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
74- årige odds-entusiast Arne vinder DM i Tips
næste artikel
Tipico sikrer sig Peter Schmeichel