nyheder

Få et gratis bet på Serbien – Danmark

Til weekendens danske EM kvalifikationskamp giver NordicBet et freebet til deres trofaste kunder. Odds på fredagens EM opgør mellem Serbien og Danmark, og hvis de spiller uafgjort i EM kvalifikationskampen, så betaler NordicBet din indsats tilbage som en odds bonus.
 

NordicBet freebet på Serbien – Danmark

For at gøre brug af NordicBets odds bonus skal du sætte et bet inden kampen på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) eller stilling efter 1. halvleg (ex. x). Og hvis Serbien – Danmark ender uafgjort, så overfører NordicBet din indsats til din NordicBet konto som en freebet odds bonus, dog max 500 kr.
 

NordicBet odds bonus
©NordicBet EM Kval odds bonus

 
Sign op hos NordicBet, få en velkomstbonus 1000 kr. og spil på Serbien – Danmark. Hvis du er på jagt efter andre odds bonusser, så tjek bonus-betting.dk’s odds bonus sammenligning, hvor du finder alle danske bookmakeres odds bonusser.
 

Tak UEFA

Uden tilskuere (eller droner) er kampen åbnet lidt op, og uafgjort er ikke usandsynligt for et slukøret danskhold, der modtog en dukkert i overtiden mod Portugal. Det er selvfølgelig ærgerligt at de Danske hooligans ikke får en tur til Balkan, men et Serbisk mandskab uden et passioneret, grænsende til vanvittigt, hjemmepublikum må være at foretrække. Så tak for det UEFA.
 
Hvis Danmark udnytter chancen og hiver en uafgjort hjem, så er det en god ide at have en konto hos NordicBet, som også giver en 100 % odds bonus på dit første indskud.

forrige artikel
Er du Danmarks bedste til oddset?
næste artikel
Gratis spil på Rumænien - Danmark