nyheder

Gratis spil på Rumænien – Danmark

Betsafe tilbyder et gratis, risikofrit spil på aftnens venskabskamp mellem Rumænien og Danmark. Placer et singlespil på 200 kr. inden kampen på 1 X 2 i Danmark – Rumænien, og hvis dit odds ikke holder, så får du automatisk din indsats tilbage som en odds bonus.
 
Det risikofrie bet er til både eksisterende og nye medlemmer, og hvis du endnu ikke har en konto, så giver Betsafe op til 1000 kr. i velkomstbonus til nye kunder.
 

Betsafe risikofrit bet Rumænien - Danmark
© Betsafe

 

Venskabskampe er svære at oddse på

Odds på venskabskampe er altid svært, for man ved ikke hvor meget de to hold vil eksperimentere og hvor opsatte spillerne. Holdenes styrkeforhold er svært at vurdere, og derfor er der større risiko ved at oddse på venskabskampe. F.eks. er der i alt udtaget 8 spillere for Rumænien og Danmark som kan få debut, og Morten Olsen har allerede varslet spilletid til en række perifere landsholdsspillere. Men med Betsafe’s risikofrie spil, så kan man godt oddse uden at være urolig for de mange eksperimenter. Går spillet ikke hjem, får du indsatsen tilbage som en odds bonus.
 

Sådan får du Betsafes risikofrie bet

  • Tilmeld dig Betsafe og få en fordobling af dit første indskud. (Hvis du allerede er medlem, så spring dette skridt over).
  • Placer et single bet via mobil, tablet eller online inden kampen på præcis 200 kr. på Rumænien – Danmark.
  • Går dit spil ikke hjem, så udbetaler Betsafe din indsats som en odds bonus.
  • Din odds bonus skal gennemspilles 6 x til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.

Hvis du ikke er på jagt efter et risikofrit væddemål, så tjek også vores oversigt over alle odds bonusser fra danske bookmakere.

forrige artikel
Få et gratis bet på Serbien – Danmark
næste artikel
Gratis spil på Arsenal – Manchester United, hvis RVP scorer først!