nyheder

Håndbold VM 2019 på hjemmebanen! Spil hos Unibet.dk!

Om få dage starter årets første store sports event 2019! Intet mindre end håndbold VM-slutrunden finder sted og Tyskland og Danmark er vært for de bedste håndbold landshold. Fra den 10. januar til den 27. januar byder kan vi glæde os til rigtige gode håndboldkampe på verdensklasse niveau. Bookmakeren Unibet har i denne anledning lanceret en dejlig odds bonus der giver dig chancen for at vinde ekstra store gevinster. For det danske landshold er målsætningen klar og alt andet en guld medaljen ville være en skuffelse. Modstanderne er dog ingen mindre end Frankrig, Norge, Spanien og Tyskland og vi ser frem mod spændene og intense kampe. Få din betting bonus fra Unibet og optjen 100 DKK Free Bet på Danmarks åbningskamp.
 

håndbold vm unibet 2019
© Unibet

 

Forhåbentlig guldfest i Herning

Unibet som tidligere allerede har lanceret tilbud med fokus på sportsgrene som har høj popularitet i Danmark og nabolandene har nu en kampagne kørende til alle der er vilde med Live bets og håndbold. På torsdag klokken 20:15 åbnes verdensmesterskabet i herrehåndbold for Danmark i kampen mod Chile og du kan få ekstra glæde med dette Free bet tilbud fra Unibet. Unibet gør sig klar til slutrunden og giver dig chancen for at vinde ekstra penge til Danmarks første kamp. Du skal blot placére et væddemål på kampen med minimum indsats på 100 DKK og du modtager efterfølgende et Free Bet på samme beløb fra Unibet som du kan bruge på VM i håndbold.

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil min. 100 DKK på én kupon på Chile vs. Danmark.
  • Min. odds 1.40 – du bestemmer selv det præcise bet
  • Få et 100 kr. Free Bet til VM i håndbold – Free Bettet tilføjes senest fredag d. 11. januar

 

Det er nok ingen hemmelig men Danmark ikke vinder på hjemmebane i Herning mod Chile er dog noget helt galt. Chile som spillede uafgjort mod Grønland og ellers tabte mod Brasilien og Argentinen på det sidste er nok blot glad for at være med til slutrunden. På modsat side står det danske landshold som er tvunget til at vinde guld på hjemmebanen. Alt andet ville være en skuffelse. Selvom Danmark tabte mod Ungarn i den sidste kamp inden slutrunden må man ikke undervurdere dette resultat. Bare tre dage før vandt man med 14 mål imod Ungarn og man kan må sige at nederlaget mod Ungarn bare var en lille dæmper på en utrolige euphori rundt omkring holdet i år.
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af denne bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair oddsboost: Spil på FC Barcelona mod Getafe!
næste artikel
Håndbold VM 2019 - Optakt mod Chile