nyheder

Sådan får du freebets til alle Danmarks gruppekampe

Håndbold VM er her! Og det betyder bonusser! Når du skal sætte dine håndbold VM odds og følger de danske håndboldherrer i titelforsvaret, så har du mulighed for at få tre free bets – et til hver af Danmarks gruppekampe ved VM med ComeOn.
 
Som ComeOn-spiller har du her muligheden for at få tre live freebets på 49 kr. stykket, et til hver af Danmarks gruppekampe.
 

Handbold free bet
© ComeOn

 

Sådan scorer du håndbold freebets

Der er tale om en odds bonus uden indbetaling her – hvis du vel at mærke har penge stående på din ComeOn-konto.
 
For at få fingrene i de tre live freebets, skal du spille et pre-match spil på hver af Danmarks tre gruppekampe på 49 kr. Så modtager du automatisk et 49 kr. live freebet på den samme kamp.
 
Sådan gør du:
 

  1. Log ind på ComeOn
  2. Sæt et pre-match bet på 49 kr. på Danmarks kamp(e)
  3. Dit bet skal være til minimum odds 1.80
  4. Modtag automatisk dit live freebet på samme kamp

 
Du skal være opmærksom på, at systemspil og Asian handicap-spil ikke er kvalificerende til denne kampagne. Dit pre-match-spil må heller ikke være sat med et freebet.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 

Danmarks gruppekampe

Danmark spiller tre kampe i det indledende gruppespil, hvor modstanderne er Bahrain, Argentina og DR Congo. Kampprogrammet ser således ud:
 

  • Kamp 1: Danmark – Bahrain (15/1 – 21:30)
  • Kamp 2: Demokratiske Republik Congo – Danmark (17/1 – 21:30)
  • Kamp 3: Danmark – Argentina (19/1 – 21:30)

 
Danmark er markante favoritter i samtlige af de tre gruppekampe, så du skal sandsynligvis ud i andre spil end spil på en dansk sejr lige på, hvis du skal opfylde det kvalificerende krav på minimum odds 1.80.
 

Eksklusiv VM bonus: Op til 1.000 kr.

For at du kan få de tre live freebets, er der et krav, som der skal være opfyldt. Du skal nemlig have en ComeOn-bruger, for at det kan lade sig gøre.
 
Hvis du ikke har det, så kan du lige nu få en eksklusiv ComeOn startbonus via Bonus-Betting. I stedet for at du kan få 100% i indbetalingsbonus op til 500 kr., som er den velkomstbonus, som ComeOn normalt tilbyder, så kan du få op til 1.000 kr.
 
For at du kan få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. i stedet for 500 kr., så skal du tilmelde dig ComeOn via et link her på Bonus-Betting, da der er tale om et eksklusivt tilbud til Bonus-Betting-brugere.
 
Du kan læse mere om ComeOns velkomstbonus og de mange andre aktuelle velkomstbonusser på vores odds bonus sammenligningsside.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet: 100 kr. Live Free Bet på VM i håndbold
næste artikel
Mönchengladbach-Dortmund: Få 25% Live Profit Boost fredag!