nyheder

Vind billetter til HJK – FCK via NordicBet

NordicBets odds konkurrence kan hjælpe lidt på de blødende FCK hjerter, der søger genoprejsning fra Europa League nedturen i Parken til Club Brugge. Bookmakeren med de nordiske rødder udlover 6 fodboldturer til FCK’s vigtige udekamp imod HJK i Helsinki.
 

NordicBet belønner høje odds med FCK udebanetur

For at deltage i konkurrencen om FCK-billetter til Europa League skal du være medlem af NordicBet, og spille minimum 50 kr. på en kupon med 3 kampe. Ét af de 3 bets skal være på kampen FC Nordsjælland- FC København (9. Nov.) eller Danmark – Serbien (14. Nov.). Den vindende kupon med det højeste odds vinder en tur for to til HJK-FCK i Finland til en samlet værdi af 10.000 kr.
 

NordicBet HJK-FCK odds konkurrence
© NordicBet – FCK odds konkurrence

 
Man kunne også placerer bets på FCK – Club Brugge, men den kamp glemmer vi lige en stund… og hvis FCK skal gøre sig håb om videre avancement, så er tre point nødvendige i Finland.
 

NordicBet odds konkurrence

NordicBets odds konkurrence inkluderer fly tur-retur, overnatning to nætter på Radisson Hotel samt billetter til Europa League kampen mellem HJK og FCK. Turen til Helsinki starter den 26.11 om morgenen, og man er tilbage i Kastrup 28.11 om aften. Der findes en vinder efter hver af de to kampe (FCKN-FCK og Danmark-Serbien), så det nytter ikke at spille på begge kampe. Man skal være dansk kunde hos NordicBet for at deltage i konkurrence. Hvis du endnu ikke er kunde hos NordicBet, så får du nu 1000 kr. i velkomstbonus via bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
US style odds konkurrence til NFL, NBA og NHL
næste artikel
Formel 1 bonus: Pengene tilbage på K-Mag i top 6