nyheder

Garanti: Højeste odds på Superligaen i 2015

Scandic Bookmakers lægger hovedet på bloggen og garanterer de højeste odds på Superligaen i hele efterårs sæsonen. Hvis du spiller inden kampstart og single spil på en Superliga kamp, så får du markedets højeste odds hos Scandic Bookmakers – læs her hvordan.
 

Scandic Bookmakers Superliga Odds Garanti - spil med her!
© Scandic Bookmakers

 

Bedste odds i 2015

Scandic Bookmakers har allieret sig med bold.dk for at finde markedet højeste odds på Superligaen, og til det kommer bookmakerens kunder til gode. I hele 2015 efterårssæsonen garanterer de nemlig de højeste odds på Superligaen.
 

Tre skridt til det højeste Superliga odds

  1. Placer et single væddemål på 1 X 2 markedet på Superligaen
  2. Efter runden modtager Scandic Bookmakers info om de højeste odds fra bold.dk
  3. Hvis du vinder dit bet, så modtager du differencen op til det højeste odds som en kontant bonus

Eventuelle gevinster udbetales inden for 48 timer efter sidste kamp i en Superligarunde, den maksimale gevinst er på 1000 kr. og så gælder odds garantien ikke imod specielle kampagner eller odds fra spillebørs. Odds garantien løber i første omgang frem til 31.12.2015.
 

750 kr. i Scandic Bookmakers velkomstbonus

Scandic Bookmakers odds garanti til Superligaen gælder kun for kunder som i forvejen har en betting konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du er ny kunde og åbner første konto, så kan du få en velkomstbonus på hele 750 kr. Det kræver at du er over 18 år gammel og bosat i Danmark, men så er du også klar til at få en 100 % indbetalingsbonus på dit første indskud hos Scandic Bookmakers. Få alt den nødvendig info om Scandic Bookmakers velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair: odds 6.00 på BIF!
næste artikel
Superliga Cash-Back Bonus