nyheder

Optakt og odds: Holland – Norge

Hvem skal tage den sidste førsteplads i VM-kvalifikationsgrupperne i Europa og sikre sig den sidste direkte adgang til sommerens VM i Qatar?

Det skal Holland, Norge og Tyrkiet forsøge at afklare. Bliv klædt på til de afgørende VM-kvalifikationskampe og se, hvordan du får de bedste fodbold odds, muligheden for en bookmaker bonus samt et spilforslag til den afgørende kamp.

vm kval optakt holland norge

Holland – Norge optakt

Det kunne have været en kamp uden nerver og uden den store betydning for Holland, i stedet er det nu en direkte duel om førstepladsen og den direkte VM-billet, som venter, når Norge kommer på besøg til den sidste gruppekamp i gruppe G.

Både Holland og Norge spillede uafgjort i deres seneste kampe. Holland 2-2 mod Montenegro og Norge 0-0 mod Letland.

Det betyder, at Holland er på førstepladsen med 20 point, Tyrkiet på andenpladsen med 18 – ligesom Norge på tredjepladsen.

Mens Holland og Norge tørner sammen i en direkte duel, der kan give alt fra første til tredjepladsen, så skal Tyrkiet på udebane op imod Montenegro, som de spillede 2-2 mod i det første opgør.

Det bliver næppe meget mere spændende, når samtlige af de tre lande kan ende med både en direkte VM-billet, playoffrunden eller VM til sommer fra sofaen.

Holland – Norge odds

Skal man følge bookmakernes odds, så bliver det Norge, der må følge VM til sommer hjemme fra sofaen. Holland er markante favoritter til kampen.

Holland kan nemlig nøjes med en uafgjort, så det er Norge, der skal frem og jagte VM-billetten. Norge kan, hvis Montenegro vinder, nøjes med en uafgjort, så mon ikke der er en nordmand eller to, der ser med på skærmen i forhold til, hvad der sker i Montenegro?

Her kan du se og sammenligne oddsene fra udvalgte bookmakere i denne bookmaker oversigt:

Holland – Norge spilforslag

Det første opgør i Norge endte 1-1, men Norge kan ikke vide sig sikker med en uafgjort denne gang. Der må forventes en målfattig kamp, da en enkelt scoring for begge hold kan betyde forskellen på at komme med til VM eller gå glip af slutrunden.

Spilforslaget bliver derfor på få mål – altså under 2,5 mål. Se oddsene hos de forskellige bookmakere i oddssammenligningen ovenfor.

Mangler du en velkomstbonus til kampen, så er Bet365 aktuel med en bonus, der lige nu giver op til 1.000 kr. i væddemålskreditter. Med dette Bet365 tilbud matcher bookmakeren din første indbetaling op til 1.000 kr. Din bonus kommer i form af væddemålskreditter, som blot skal omsættes en gang til minimum odds 1.20.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Bwin booster oddset på Italien – Schweiz
næste artikel
Sådan får du rundens bedste odds på FCM - Brøndby