nyheder

Kom til Ishockey i Rungsted og få et ekstra bet!

Betsafe er nye sponsor for Rungsted, og de vil gerne have fuldt hus til hjemmekampen i slutspillet imod Herning Blue Fox. Derfor giver de alle fans, der køber en billet via billetnet.dk et ekstra freebet til en værdi af billetprisen på 115 kr.
 

Betsafe Ishockey Bonus
© Betsafe

 
Hvis du er fan af betting og ishockey, så er Betsafe et godt sted at sætte dine bets. Udover at sponsorer Rungsted Ishockey, så giver de ofte ekstra odds tilbud og specielle bonusser til væddemål på Ishockey.
 

Få 1000 kr. velkomstbonus

Betsafes gratis bet til ishockey er forbeholdt spillere, som har en betting konto hos Betsafe. Nye kunder hos Betsafe får op til 1000 kr. i velkomstbonus på deres første indskud. Alt hvad du skal gøre er at følge linket, åbne en konto og så kvittere Betsafe med en 100 % bonus oven i dit første indskud. Få mere information om Betsafes ishockey bonus, som vedrører denne kamp:
 
06/03 2015 kl. 19:30 Rungsted Ishockey – Herning Blue Fox
 

Betsafe ishockey freebet

For at få Betsafes freebet skal du købe en billet til Rungsteds kommende kamp i ishockey Slutspillet. Den skal købes online via billetnet.dk og med samme e-mail, som du benytter til din Betsafe konto. Så kvitterer Betsafe med de 115 kr., som billetten koster. Det beløb sættes ind på din konto, hvis du i forvejen har lavet første indskud, og beløbet er en odds bonus, som skal omsættes 6 gange til minimum odds 1.5 for at det kan hæves.

Om forfatteren

forrige artikel
Superliga Triple Forsikring
næste artikel
Odds 5.00 på Manchester United sejr