nyheder

Få 50% ekstra på din gevinst med kombinationsboostet fra LeoVegas

Gevinster er altid populære. Det er trods alt det, som de fleste spiller for at få. Lige nu kan din gevinst blive endnu større end normalt hos LeoVegas, der er ude med et særligt odds bonus, hvor du kan få et profitboost på op til 50%, når du vinder.
 
Spiller du tit kombinationer, så er tilbuddet fra LeoVegas måske noget for dig. Du kan nemlig få op til hele 10 ugentlige profitboosts.
 

LeoVegas kombinations boost
© LeoVegas

 

Sådan booster du din profit

For at du kan booste dine gevinster med denne kombinationsbonus fra LeoVegas, så skal du lave en kombination med minimum tre valgte events, der hver skal være på minimum odds 1.60.
 
Når du er logget ind, skal du gå ind under ”mine tilbud” under din LeoVegas-profil. Her vil et nyt bonuskort være tilgængeligt hver uge.
 
Når du kombinerer flere spil på din LeoVegas-kupon, så ser dit profitboost således ud:
 

 • 3 valg = 5% profitboost
 • 4 valg = 10% profitboost
 • 5 valg = 15% profitboost
 • 6 valg = 25% profitboost
 • 7+ valg = 50% profitboost

 
Det er ikke alle sportsgrene, du kan anvende, når du skal lave din kombination og have odds boostet fra LeoVegas. Du kan benytte disse sportsgrene til din kombinationsboost:
 

Regler og vilkår for din LeoVegas kombinationsboost

Kombinationsboostet fra LeoVegas kaldes for ”øgede gevinster på kombinationer” og løber til og med den 31. december 2021. Det betyder, at du kan nå at hente rigtig mange kombinationsboosts i løbet af et år, der umiddelbart indeholder både fodbold EM 2021, OL, Tour de France og de forskellige store fodboldligaer.
 
Reglerne og vilkårene for kampagnen er:
 

 • Højeste indsats pr. profitboost: 300 kr.
 • Højeste ekstragevinst pr. profitboost: 1.000 kr.
 • Hvert spil på kuponen skal være til minimum odds 1.60
 • Du skal være logget ind i løbet af den igangværende kampagneuge for at modtage dine profitboosts
 • Du skal takke ja til at modtage profitboosts
 • Væddemål skal spilles for rigtige penge
Regler og vilkår gælder  

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

LeoVegas er en af de bookmakere, der tilbyder den største velkomstbonus til nye spillere. En LeoVegas velkomstbonus giver 100% op til 1.000 kr. til nye spillere.

 
Velkomstbonussen har et omsætningskrav på blot én! LeoVegas matcher nemlig dit første spil med et freebet på tilsvarende beløb.
 
Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Scor freebet på Atletico Madrid – Chelsea med ComeOn
næste artikel
Få de bedste odds på FC Midtjylland - Brøndby