nyheder

Forhøjede odds på Liverpool – Manchester United: Få odds 2.00 på gaveodds

Endelig, vil mange danske fodboldfans nok sige forud for topopgøret mellem Manchester United og Liverpool, hvor vinderen tager førstepladsen i Premier League. De to giganter ser atter ud til at være tilbage på toppen og med der, hvor de kan afgøre mesterskaberne i kampene mellem sig.
 
Det bliver uden tvivl også weekendens helt store kamp, der kan få de danske oddsere til at få gang i deres betting apps.
 

Kan afgøre mesterskabet

Sidste gang de to klubber sluttede som et og to i Premier League, var i 2008-2009, hvor Manchester United løb med mesterskabet – fire point foran Liverpool.
 
Her endte Liverpools 3-0 nederlag på Old Trafford med at koste mesterskabet. En sejr til Manchester United på Anfield Road kan udover de tre point også styrke Uniteds guldjagt ved, at de dermed har et mentalt overtag over Liverpool.
 
I forbindelse med topbraget har Betfair et kampagnetilbud til nye spillere, hvor de booster oddset på et særligt spil i kampen Liverpool – Manchester United, så du i stedet for odds 1.01 nu får odds 2.00.
 

Liverpool - Manchester United odds
© Betfair

 

Sådan booster du dine odds med Betfair

De forhøjede odds fra Betfair er et alternativ til den traditionelle Betfair bonus. Med denne startbonus får du odds 2.00 på over 0,5 mål i kampen mellem Liverpool og Manchester United.
 
Hvis du vil have denne bonus, så skal du gøre følgende:
 

  • Klik dig ind på Betfair
  • Tilmeld dig og brug promokoden ZFBQAF
  • Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål i kampen Liverpool – Manchester United
  • Det forhøjede odds bliver pålagt spillet efter afslutning
  • Bliver der scoret, så modtager du din indsats kontant
  • Din gevinst fra det forhøjede odds kommer som et gratis spil
  • Spil dit gratis spil til minimum odds 1.50 indenfor 90 dage

 

 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Du skal være opmærksom på, at dette tilbud gælder Betfair Sportsbook og ikke Betfair Spillebørs.
 

Liverpool – Manchester United odds historik

Hvad siger historikken i forhold til sandsynligheden for, at der bliver scoret over 0,5 mål i kampen? Hvor mange mål bliver der scoret, når Liverpool tager imod Manchester United på Anfield Road?
 
Ser vi udelukkende på kampene mellem Liverpool og Manchester United, der er spillet i Liverpool, så sandsynligheden for, at denne betting bonus går hjem således ud:
 

  • Sidste 10 kampe: 80%
  • Sidste 25 kampe: 88%

 
Ud af de sidste 25 kampe mellem Liverpool og Manchester United på Anfield Road er det kun de tre, der er endt uden scoringer.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn!: Oddsboost på at Danmark vinder VM
næste artikel
Sådan får du odds 10.00 på United mod Liverpool