nyheder

Få odds 15.00 på Man United mod Chelsea med Mr Green

Manchester United og Chelsea sætter deres kamp om top-4 i Premier League i bero for en stund, når de søndag mødes i FA Cuppens semifinale. Mr Green er i den grad i gavehumør, og de har fundet en lækker betting bonus frem til kampen.
 
Chelsea (3.) og United (5.) er adskilt med kun et enkelt point i kampen om kvalifikationen til Champions League, og måske derfor er FA Cuppen ikke det, der ligger højest i tankerne og prioriteterne hos Frank Lampard og Ole Gunnar Solskjær i øjeblikket.
 
Både Lampard og Solskjær er dog i en lignende situation: to unge managere, spillerlegender for deres respektive klubber, der begge desperat har brug for pokaler, for at overbevise fansene om deres værd som manager. Success i FA Cuppen vil være en god start for begge!
 
Arsenal eller Manchester City venter i finalen næste måned, men et nederlag kan altså give et alvorligt dyk i selvtilliden i kampen om Champions League-fodbold.
 

Mr Green Man Utd Chelsea oddsboost
© Mr. Green

 

Hvem kan vi forvente at se i aktion?


En plads i Champions League næste sæson vil uden tvivl være det højeste på prioritetslisten for både Solskjær og Lampard – og nu hvor begge klubber er snublende tæt, vil stor success i FA Cuppen formentlig blive lagt lidt hylden for nu. Manchester United har generelt præsteret godt efter genoptagelsen af Premier League, men har i de seneste to kampe set lidt usikre ud, og det gør det ikke lettere, at skaderne begynder at blusse en smule op hos de røde djævle.
 
Luke Shaw og Brandon Williams manglede begge for United, der slog Crystal Palace 2-0 torsdag aften.
Shaw fik en ankelskade i 2-2 uafgjort med Southampton, mens hans erstatning Williams led en hovedskade, som krævede et par sting. Solskjær håber, at begge kan vende tilbage i en vis kapacitet til søndag, selvom Timothy Fosu-Mensah optrådte solidt på venstre flanke mod Crystal Palace.
 
Hvad angår Chelsea, håber Lampard, at N’Golo Kante kan komme sig efter en forstrækning, og dermed være med til at diktere midtbanen for de blå.
 

 

Få kæmpe oddsboost på Man United


Som nævnt er bookmakeren Mr Green i godt humør op til semifinalen i FA Cuppen, og derfor har de valgt at tilbyde et fantastisk oddsboost til kampen. I stedet for den almindelige Mr. Green velkomstbonus, kan nye spillere hos Mr Green lige nu få hele odds 15.00 på at Manchester United vinder og begge hold scorer.
 
For at sikre dig et oddsboost på 15.00 til kampen, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik ind på Mr Green, og opret en konto
  2. Spil op til 50 kr. på at Man Utd vinder og begge hold scorer
  3. Scor en ekstra høj gevinst, hvis dit bet går hjem!

 
Det er meget simpelt – gør som vi har beskrevet ovenover, og så kan du sikre dig et oddsboost på kampen. Hvis du gerne vil gøre brug af tilbuddet på din mobil, så kan du hente Mr Green appen. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
God kamp!
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Odds 2.00 på Real Madrid som mestre: Sådan får du oddset
næste artikel
Slaget om Champions League: Vildt oddsboost på United