nyheder

Spil på Manchester City vs. Tottenham med Super Odds!

I dagens omgang ser vi på et rigtig godt tilbud som kommer fra 888sport.dk! Fokus har UEFA Champions League kampen mellem Manchester City og Tottenham Hotspurs som spilles på onsdag d. 17. april kl. 21.00 på Ethiad Stadium i Manchester. Nu gælder det og vi glæder os til at se en rigitg god kamp fra disse to engelske stormagter. Hvem booker billet til semifinalen? Hos 888sport har du mulighed for at spille med forhøjede odds på denne kamp – hvem tror du vinder opgøret? Pep Guardiola og City håber ikke på et yderligere Champions League fiasko og står det til Totteham med vores danske idol Christian Eriksen må de engelske mestre igen kigge langt efter pokalen i denne turnering. Spil på enten City eller Spurs med en utrolig god betting bonus – læs alt om denne bonus i dagens artikel.
 

Kan Tottenham undvære Kane?

Det lyder næsten som en helt umulig opgave for Tottenham når de møde op mod Manchester City uden deres goalgetter Harry Kane. Hvem skal score mål hvis ikke englænderen gør? Selvfølgelig er spillere som Son og Eriksen i rigtig god form men hvis rygterne er rigtig så Dele Alli tvivlsom til denne kamp. Uden Kane og Alli mod City?! Dette lyder umuligt men alligevel er det City der skal komme efter nederlaget i første kamp. Spil på denne kamp en rigtig god odds bonus der giver dig mulighed for at score Super Odds! Tottenham har det gode udgangspunkt med 1:0 fra det første møde men er dette nok? Det bliver nok noget svære at spille til nul på Ethiad Stadium i denne omgang. Vi må være spændt på denne kamp og glæder os vil meget til at følge denne topkamp mellem disse to store klubber!
 

Forhøjede odds 888sports man city tottenham
© 888sport

 

Få ekstra gevinst!

Bookmakeren 888sport har valgt at give Super Odds som svarer til forhøjede odds til alle nye kunder der opretter sig og som spiller deres første væddemål på nævnte kamp. Spil på enten City eller Tottenham og gå hjem med utrolig boostet gevinst! Tilbuddet gælder kun nye kunder og du kan få rigtig mange penge med hjem. Spil f.eks. på en sejr til City og få 300 DKK retur fremfor de alm. 66 DKK. Tror du dog hellere på Tottenham kan du få helt vanvittige 3350 DKK retur med en indsats på 50 DKK! Dette er næsten 3000 DKK mere end du ellers ville få med de alm. odds! Derudover har du som ny kunde mulighed for at få en indbetalingsbonus på op til 1000 DKK oveni – du har dermed mulighed for at gavne af en velkomstbonus og Super Odds til denne kamp. Spil på Manchester City mod Totteham Hotspurs med bonus hos 888sport.dk!

Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp som dit første væddemål (maks. indsats på 50 DKK)
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Spil på City vs. Spurs!

 

To tilbud som kan kombineres!

Et utrolig godt tilbud og uden tvivl er du nødt til at bruge denne 888sport bonus hvis du ikke allerede har oprette dig som bruger hos 888sport.dk! Spil med Super Odds og få en velkomstbonus oveni! Opret dig idag og gå hjem med forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK på din første indbetaling for at komme godt fra starten. Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af denne betting kampagne fra 888sport.dk! Vi ønsker god førnøjelse og held og lykke med de forhøjede odds og 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Få boostet odds - Manchester United vs. FC Barcelona
næste artikel
Semifinalen med Super Odds: FC Barcelona vs. Liverpool!