nyheder

Manchester derby hos betfair.dk! City vs. United på lørdag!

Sikke en uge for Manchester City og Pep Guardiola! Efter kampen på onsdag i UEFA Champions League mod FC Liverpool er skuffelse stort hos de lyseblåe. Kampen gik tabt med hele 3:0 på Anfield og City er tæt på at ryge ud af Champions League. Som om dette ikke har været nok kommer rivalerne fra United på besøg på Ethiad Stadium i denne weekend! Selvom United er ude af Champions League og allerede er bagude i Premier League med hele 16 point på City vil denne kamp på byde alt de vi syntes godt om i engelske fodbold. Betfair giver i denne kamps anledning forhøjede odds til både Manchester City og Manchester United! Dette er faktisk sjældent at du kan gavne af forhøjede odds til begge hold, oftest er det at du kun modtager en odds bonus hvis du spiller på et hold. I dette tilfælde har du dog mulighed for at få odds 10.0 hvis City vinder og odds 25.0 hvis United vinder! Hvem tror du på?
 

Odds bonus hos betfair Manchester Derby
© Betfair

 
Forhøjede odds er nok den mest populære betfair bonus pt. og vi kan virkelig godt anbefale hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos betfair. Følgende regler gælder for dette tilbud:

  • Kæmpe odds på begge hold – City giver 10.0 og United 25.0
  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Maks. 50 DKK er tilladt pr. væddemål

 

Odds bonus til nye kunder

Hvis du ikke allerde er kunde hos betfair kan vi varmt anbefale denne bookmaker. Gode odds, mange tilbud, et fantastisk sportsmarked og massevise af live-sport er kun få ting der skal nævnes hvis vi snakker om betfair som bookmaker. Overvejer du at skifte bookmaker eller ønsker du en yderligere? Se på betting bonus side der giver et grundigt overblik over alle bookmaker på det danske marked. Læs grundig og se hvilken der passer bedst til dig. Du kan tro at betfair er en af de bedste og mest populære i Danmark!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZW og spil på en sejr til enten Manchester City eller Manchester United til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
CL hos bwin.dk! FC Barcelona vs. AS Roma
næste artikel
Betfair.dk: Vinder Brøndby IF guldet? Spil på BIF vs. Horsens!