nyheder

888 Sport: Få odds 81 på at United sikrer Liverpool mesterskabet

Odds 81.00 på at Manchester United nærmest serverer Premier League-mesterskabet på et sølvfad for Liverpool. Det lyder vanvittigt, at man allerede kan tale om en mesterskabsmatchbold for Liverpool FC så tidligt på sæsonen, men det er ikke desto mindre det, som Manchester United kan sikre de gamle rivaler, hvis de løber med sejren i sæsonens første Manchester-derby.

Det er ikke kun for Liverpool, at en Manchester United-sejr kan blive guld værd – det kan den også for dig og alle nye spillere hos 888 Sport, der har fyret endnu mere op under derbyet med at give en betting bonus med et forhøjet odds på hele odds 81.00 på en Manchester United-sejr.

 

 888Sport Manchester Derby odds boost
© 888sport

 

Odds boost til alle nye spillere

Manchester-derbyet er en kamp, som de fleste bettere både skal se og spille på i weekenden. Hvorfor så nøjes med odds 1.30 på Manchester City eller odds 10.00 på Manchester United, når du kan få odds 7.00 på Manchester City og vilde odds 81.00 på Manchester United med det vilde odds boost fra 888 Sport?

 

Super odds på ManCity vs. ManUtd!

 
Det er nemlig, hvad 888Sport tilbyder alle nye spillere i deres tidsbegrænsede 888Sport Bonus, som du kan få ved at gøre følgende:

  1. Klik dig ind på 888Sport – tag en genvej og brug en af knapperne her i artiklen
  2. Opret en spillekonto på 888 Sport
  3. Foretag en indbetaling på minimum 70 kr. Holdt! Stop! Bonuskodealarm! Inden du går videre, så overvej lige, om din første indbetaling ikke skal være større, for bruger du bonuskoden ”100BONUS”, så får du 100% i 888 Sport bonus op til 1.000 kr., når du foretager din første indbetaling. Så er vi klar til trin 4!
  4. Placer derefter et væddemål på enten en mellem 10 – 50 kr. på enten Manchester City eller Manchester United til at vinde.

Sådan spiller du din bonus fri

Inden den store 888 velkomstbonus kan ryge direkte ned i din lomme, skal du dog først lige indfri dens gennemspilskrav. Før bonussen kan udbetales, skal det første indskud omsættes en gang til minimum odds 1.50. Derefter skal din 888 bonus omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før gevinsterne derfra kan udbetales.
 
Du har 60 dage til at indfri dette krav, hvilket gør, at du har tiden til at snuppe ret sikre spil, så du ikke behøver spille med unødvendig høj risiko i bestræbelserne på at spille din bonus fri.

 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet: Scor håndboldjackpot på 300.000 kr.
næste artikel
888sport: Få odds 10 på en Liverpool-sejr over Salzburg