nyheder

Manchester United vs. PSG: Freebet for hvert mål!

Denne uger starter godt og vi glæder os til at ottendedelsfinalerne i UEFA Champions League bliver skudt i gang. I dag ser vi på et rigtig godt tilbud som vi har fået fat i fra Mr. Green. Denne betting bonus har valgt at give dig ekstra gevinst til dagens kamp mellem Manchester United og Paris Saint-Germain. Er du klar til denne topkamp? Dagens kamp starter i dag kl. 21.00 (dansk tid) og du kan se live med fra Old Traffford i Manchester. Bookmakeren Mr. Green har valgt at give freebet til denne kamp så snart der bliver scoret. Selvom Neymar og Cavani er skadet er der ingen tvivl om at vi kan se frem mod en rigtig god kamp med forhåbentlig mange mål. Vi vil se nærmere på dette tilbud længere nede i teksten.
 

Manchester United vs. PSG freebet
© MrGreen

 

Champions League er tilbage

Efter en lille pause i UEFA Champions League vender tuneringen tilbage med et brag af kamp. To europæiske stormagter møder op mod hinanden for at kæmpe om næste runde. Lige meget hvem du holder med kan du hos Mr. Green glæde dig over mange mål. Tilbuddet fra Mr. Green giver dig mulighed for at få freebets på 100 DKK for hvert mål der bliver scoret. Denne Mr Green bonus giver freebet så snart der bliver scoret. Selvom dit væddemål taber modtager du freebet uanset kampens udgang. Spiller du en sejr til PSG og United vinder 3:2, mister du dit væddemål på en sejr men modtager alligevel 500 DKK (fem mål) som freebet. Uden tvivl er denne kampagne utrolig god og du burde se på det hvis du er vil med fodbold og især Champions League fodbold!
 

 

Sådan gør du:

Det kræver ikke meget for at få fat i denne odds bonus ! Mr Green er kendt for at gøre det meget simpelt og enestånde og sådan er det på samme måde i denne kampagne. For at være med skal du blot gøre på følgende måde:

  • Placér et væddemål på minimum 300 kr (minimum odds 2,00). på kampen Manchester United – PSG for at kvalificere til dette tilbud
  • Få et 100 DKK kontant Freebet for hvert mål!
  • Freebets udbetales uanset om dit bet vinder eller ej

i denne anledning skal der huskes at nye spillere som endnu ikke har indløst velkomsttilbud er kvalificeret til både velkomsttilbud samt dette tilbud om freebets i kampen Manchester United – PSG. Det vil sige du kan gavne at to utrolig god tilbud. Selvom du måske allerede er oprette som kunde er det alligvel seværdig! Hvad venter du på?
 

Se på Mr Green velkomstbonus!

Opret dig hos Mr Green og få glæde af en utrolig enkelt velkomstbonus. Få en god velkomstbonus som giver dig gratis spil på op til 500 DKK. Du skal du blot indbetale og spille dit første væddemål for dit minimum indskud på 150 DKK til min. 1.80. Efterfølgende matcher Mr Green matcher første indbetaling med 100% i form af et freebet, op til 500 kr. Man kan godt indbetale mere, freebet vil dog maks være 500 DKK. Hvad venter du på? Kom godt i gang med Mr Green!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Superliga optakt - AGF vs. Esbjerg!
næste artikel
Spil på Champions League: Tottenham vs. Dortmund