nyheder

Mr. Green: Hvad siger du til odds 8.00 på United?

Manchester United til at vinde til odds 8.00. Hvad siger du til det? Tidligere lød det nærmest umuligt med så højt et odds på Manchester United. Tiderne har dog ændret sig lidt – især hos Mr. Green.
 
Det høje odds på Manchester United er, hvad du kan få hos Mr. Green, der lige nu giver alle nye spillere dette vilde odds boost på Manchester Uniteds kamp mod Tottenham.

 

Mr Green Man U – Tottenham odds 8.00
© Mr. Green

 

Kan Mourinho gøre det onde ved sin gamle klub?

Onsdagskampe er efterhånden en sjældenhed på Old Trafford, men der ikke desto mindre det, som alverdens fodboldfans får onsdag aften, når Jose Mourinhos Tottenham Hotspur kommer på besøg på portugiserens tidligere hjemmebane.
 
Selvom bookmakerne spår en tæt kamp, så er det faktisk Tottenham, der er favoritter til opgøret. Mourihnos første kamp tilbage på Old Trafford er en kamp med europæiske perspektiver, idet det er en direkte kamp om den femteplads, som Tottenham besidder inden kampen. Der er dog blot to point ned til Manchester United på niendepladsen.
 

 

Sådan booster du dit odds fra 2.65 til 8.00

Bliver det et skuffende comeback på Old Trafford for Jose Mourinho, så kan du lige nu få odds 8.00 på en sejr til United i stedet for blot at nøjes med odds 2.65. Det eneste du behøver gøre, er at følge disse trin, så kan odds bonussen fra Mr. Green blive din:

  1. Klik dig ind på Mr. Green (klik evt. på en af de grønne knapper her på siden)
  2. Opret din Mr. Green-konto
  3. Placer et spil på maksimum 50 kr. på at Manchester United vinder over Tottenham
  4. Vind hvis Manchester United vinder og få udbetalt din gevinst i kontanter – uden omsætningskrav

 
Hvis du gerne vil have fingrene i de op mod 400 kr. uden omsætningskrav, så er det vigtigt, at du husker at følge disse krav: Din indbetaling må ikke komme via Skrill eller Neteller. Denne Mr. Green velkomstbonus udløber den 4. december kl. 20.30. Sidst men ikke mindst, så må du ikke bruge cash-out funktionen. Gør du det på dit boostede odds. Gør du dette, så bliver dit spil diskvalificeret.
 

Double up på bonus – få 500 kr. i ekstra bet

I stedet for op mod 400 kr. i betting bonus kan du få lang mere. Udover odds boostet giver Mr. Green nemlig alle nye spillere muligheden for at få et kontant ekstra bet på op til 500 kr. Du skal blot vælge Mr. Greens sports velkomsttilbud, når du opretter din Mr. Green-spillekonto.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Unibet tilbyder boostede odds på NBA til Black Friday
næste artikel
888Sport: Få hele odds 16.00 på Tottenham-sejr mod Manchester United