Spil på mobillen – gratis odds bonus til mobiltelefonen

Sports betting markedet har over de sidste år ændret sig markant. Udover en standard hjemmeside har bookmakere nu også et fuldt udbygget sportsbook til mobiler og tablets (iPhone, Android, Smartphone etc.) Takket være de diverse mobile apps og specielt designede hjemmesider er du konstant opdateret og misser ikke chancen for et godt bet. Vi giver dig al den nødvendige information for at udnytte sports betting og bookmakernes bonus på din mobiltelefon.

 

Hvordan spiller man på sin mobiltelefon?

Spil på mobilen bliver mere og mere populært. Bookmakerne har fundet ud af at de også på den mobile platform kan tilbyde et komplet spilleudbud til deres kunder. Alt hvad du har brug for er en mobiltelefon med internetforbindelse. Skriv din bookmakers internetadresse i browseren, besøg deres side og download deres software (du kan også finde mange spillefirmaers apps i App Store). Hvis ikke din bookmaker har en applikation til mobilen, så vil firmaets hjemmeside som regel være konvertibelt til mobilbrug. I vores odds bonus nyhedssektion kan du løbende følge med i de danske bookmakeres tilbud og odds bonusser til mobil og tablet

 

Mobil betting apps - Bwin og Bet365
Mobil betting apps – Bwin og Bet365 (Screenshot 9.8.2017)

 

De bedste mobile spille apps – download 888sport, Betfair, Bet365, Unibet and Bwin apps!

888sport app
Bookmakeren 888sport har en dejlig og nemt overskuelig konvertibelt hjemmeside til alle deres kunder der gerne spiller på deres smartphone. Til iPhone findes der endda en app som giver mulighed for at følge alle kampe live på iphone og ipad.
Info om 888sport bonus
 
Betfair app
Vi har snakket meget om bookmaker betfair her på siden og dette ikke unden grund. Fantastiske odds tilbud, en kovertibelt hjemmeside og en seværdig app til iPhone har været meget til at betfair har entableret sig som bookmaker i Danmark.
Info om Betfair bonus
 
Bet365 app
Hos bookmaker bet365 har du adgang til et enormt antal odds både på computer, smartphone og tablet. Du kan bl.a. vælge mellem odds på 32 forskellige sportsgrene og events, live betting til alle større fodboldkampe og sportsevent.
Info om Bet365 bonus
 
Unibet app
Af spillere, for spillere en slogan mange kender og som også holder inde til alle smartphones og tablets. Den svenske bookmaker udbyder odds og spil på alverdens sport til danske betting fans. Unibet er en af de bookmakere, som har været længest på det danske marked og har altid et hav af gode tilbud til både smartphone og tablet.
Info om Unibet bonus
 
Bwin app
Bwin er nok den bookmaker som de fleste kender til. Mange års erfaring på det internationale marked har ført med til at bwin er kendt verden rundt. Selvfølgelig har du også mulighed for at spille hos bwin via din smartphone. Både via deres konvertibelt hjemmeside eller via app´en som er tilgængelig tll iPhone.
Info om Bwin bonus
 

Mobile Væddemål: Første Skridt

Apps og bonusordninger er ikke alle ens, men generelt er følgende skridt nødvendige for at komme i gang med spil på mobilen.

  1. Download den specifikke spillesides app (App Store, iTunes)
  2. Alternativt kan du åbne hjemmesiden for din ønskede bookmaker (Smartphone, Tablet, iPad)
  3. Log in med dit personlige log-in (Brugernavn/kode)
  4. Modtag din betting bonus til mobilen (du kan finde yderligere information i vores oversigt over bonusordninger til mobilen)
  5. Lav et væddemål på din mobil eller tablet.

Til info: Hvis du ikke har en konto hos din ønskede bookmaker, foreslår vi at dette oprettes via en computer. Det er gratis at åbne en konto og registre sig, men en del lettere på en computer end hvis man skal benytte en mobiltelefon eller en tablets tastatur.

Når du har downloadet din bookmakers app enten fra deres hjemmeside eller iTunes, så mangler du kun få skridt, før du kan begynde at spille på mobilen. Log ind på din bookmaker konto via dine profil (brugernavn og kode). Hvis du endnu ikke har åbnet en konto hos din ønskede bookmaker, kan du registrer dig via din mobiltelefon (iPhone, Android, Windows). Når du har logget ind på din smartphones applikation, får du overblik over samtlige spil som bookmakeren tilbyder, og du kan uden problemer placere bets på dine ønskede kampe. I de fleste tilfælde kan du også nemt sætte penge ind og trække dem ud af din konto via din app. Ligegyldig om du er på vej til arbejde eller sidder på en café – med din bookmakers app til oddset er du sikker på ikke at misse nogen væddemål. I øjeblikket giver Bet365 op til 500 kr. odds bonus til nye mobilkunder

 

Gratis bets og bonusordninger til mobilen

Adskillelige bookmakere tilbyder dig at prøve risikofri bet på mobilen. Hvordan det? Det er såmænd ligetil. Indgå et bet på en sportsbegivenhed via din telefon og hvis du taber dette bet, så får du refunderet indskuddet i det pågældende væddemål. Prøv f.eks. Unibets 100 kr. freebet til mobilen. Med bookmakernes apps får du ikke blot oversigt over samtlige spil, du kan også benytte andre funktioner, såsom ind- og udbetaling, kontakte kundeservice og se live streaming af kampe. Med bookmakers spille-app får du et hav spillemuligheder døgnet rundt.