mrgreen nyheder

Få et 500 kr. risikofrit spil på Danmark – Østrig med Mr Green

Tirsdag aften tager Kasper Hjulmand og de danske tropper imod Østrig i en særdeles vigtig VM kvalifikationskamp i Parken i København. Danmark fører gruppe F helt suverænt med syv sejre af syv mulige – og med en helt formidabel målscore på 26-0. Med en sejr over Østrigerne er Danmark officielt sikret en plads til VM i Qatar næste år, så derfor kan kampen mod Østrig blive en festlig en af slagsen. Derfor har Mr Green også valgt at præsentere en kampagne til opgøret.

danmark østrig risikofrit spil mr green
© Mr Green

En af de populære online bookmakere, Mr Green, er nemlig ude med et betting tilbud på kampen til nye spillere. Med kampagnen kan du som ny spiller få hele 500 kr. som risikofrit spil på Danmark – Østrig, og det er ganske enkelt at modtage det. Mr Green tilbyder masser af spilmuligheder og tusindvis af LIVE odds på de største sportsbegivenheder i verden.

Mr Green bonus: Få et 500 kr. risikofrit spil på Danmark – Østrig

Det skal nævnes, at tilbuddet fra Mr Green er et alternativ til den ordinære Mr Green velkomstbonus til nye kunder, og derfor kan du altså ikke gøre krav på begge tilbud.

For at du kan modtage det risikofrie spil på Danmark – Østrig, så skal du først tilmelde dig hos Mr Green og spille for mellem 100 og 500 kr. på opgøret. Hvis du taber på dit første spil, så modtager du hele indsatsen tilbage kontant. Du bestemmer helt selv dit væddemål til kampen, og der er absolut ingen krav til minimumodds.

Du tilmelder dig kampagnen via. knappen herunder.

Imponerende stime for Hjulmands tropper

Danmark fortsatte sin flotte stime af resultater i VM-kvalifikationen, da de i lørdags vandt en forventelig 4-0-sejr over Moldova.

Kasper Hjulmands mandskab har nu vundet deres seneste fem kampe i træk, hvor de har scoret 12 mål og ikke lukket nogen ind i den periode. Med 21 point efter syv kampe ligger Danmark i øjeblikket i toppen af gruppe F med syv point forspring til Skotland, der ligger på andenpladsen.

Læs vores Danmark – Østrig optakt for en mere deltaljeret optakt og odds sammenligning til opgøret!

God kamp!

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
VM-kval: Danmark – Østrig optakt og odds
næste artikel
Sådan booster du dit odds på Danmark – Østrig