nyheder

Odds 10.00 på danskersejr: FCK slår Celtic med boostet odds

Året første europæiske kamp på dansk grund bliver skudt i gang torsdag aften kl. 18.50. Vi er nået til 1/16-finalerne i Europa League, hvor de danske mestre kommer på en noget vanskelig opgave, når løverne over to kampe skal forsøge at nedsænke mestrene fra Skotland. Den første kamp bliver spillet på Telia Parken, og der vil være stor fokus på kampen fra hele Fodbolddanmark. Det er nemlig første gang, at en kamp på dansk grund skal spilles med det berygtede og udskældte VAR-system.
 
Der er lagt i ovnen til en vanvittig spændende kamp, når FCK med hele København i ryggen skal vise sig mod skotske Celtic. Vi har her fundet et stærkt betting tilbud frem – spil med odds boost på FCK-sejr og få pengene 10 gange igen!
 

Mr Green FCK Celtic odds boost
© Mr Green

 

Kan FCK overraske i Europa trods uimponerede spil i Superligaen?

Forårspræmieren gik ikke helt som Ståle Solbakken havde håbet, da man tabte 0-1 mod Esbjerg efter en vinterpause, der har budt på intens træningslejr i solrige Portugal. De danske mestre er på nuværende tidspunkt syv point efter FC Midtjylland, og har altså desperat brug for lidt opsving i deres spil – specielt i offensiven.
 
Løverne er dog stadig med i Europa League, da de sluttede som nr. 2 i gruppen efter Malmø. Dog kun med 5 mål i hele gruppespillet, og dermed det hold med færrest mål i hele knockout-fasen. Modstanderne torsdag aften endte derimod som nr. 1 i deres gruppe, og må siges at være klare favoritter til at gå videre fra 1/16-finalerne.
 
FCK har ingen karantæner til kampen, men har derimod en række skader i form af Nicolai Boilesen, Jonas Wind og Viktor Fischer. De to sidstnævnte er for alvor savnet i offensiven, og andre spillere skal i den grad steppe up, hvis de danske mestre skal have noget med fra Telia Parken torsdag aften.

 

 

Få boostet odds på en sejr til FC København

Har du, trods løvernes rolle som underdog, danskerbrillerne på, og tror af FCK slår Celtic torsdag aften, så kan du altså som nævnt få boostet odds til kampen. For at spille med boostet odds på en FCK-sejr, skal du gøre følgende:
 

  1. Opret dig som ny kunde hos Mr Green
  2. Placér et bet på FCK-sejr på mellem 10 og 50 kr.
  3. Få forhøjet gevinst, hvis løverne napper skotterne!
  4. Husk din velkomstbonus

 
Du skal altså være ny kunde for at gøre brug af dette odds tilbud, men er du også det, så er der altså et lækkert bet at hente her, hvis du tror at løverne er ekstra sultne efter en europæisk sejr.
 

Hvad med min velkomstbonus?

Hvis du ikke allerede er kunde hos Mr Green, så skal du selvfølgelig huske din velkomstbonus
 
Mr Green bonus er på 100% af din første indbetaling op til 500 kr. Bonussen er et gratis freebet, det vil altså sige, at hvis du indbetaler 500 kr., så fordobler Mr Green din indbetaling, så du har 500 kr. ekstra som et freebet.
 
Freebettet er gældende i 60 dage og har ingen omsætningskrav.

 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Forsikrer din kupon: Få et free bet fra Unibet hvis du taber
næste artikel
Wilder vs. Fury II – Få VM-bragets bedste odds her