nyheder

Mr. Green: Få odds 8.00 på Barcelona-sejr med Messi som målscorer

Real Madrid tager til Barcelona onsdag aften i hvad der kan være en afgørende kamp i La Liga-titelræset. Da begge hold ligger på 35 point øverst i tabellen har dette spil det ekstra krydderi at være en potentiel titelafgørende affære. Ikke at forglemme, at kampen også kan ende med at være afgørende for fremtiden for både Ernesto Valverde og Zinedine Zidane.
 
Barcelona har hjemmebanefordelen, og netop derfor er de også bookmakernes favorit. Lige nu tilbyder Mr. Green et odd boost på en Barcelona-sejr og at Lionel Messi samtidig også scorer.

 

Mr. Green odds boost på Clasico Barcelona vs Real
© Mr. Green

 

Mere end bare tre point på spil

De to mandskaber arbejder under enorme forventninger og er under enormt pres for at levere både nationalt og i Europa, men denne kamp vil også sikre prale-rettighederne for et sæt af tilhængerne, hvilket gør det til højdepunktet på La Ligas årlige kampprogram.
 
Barcelona har en række nøglespillere opført som skadet eller tvivlsomme til dette El Clasico. Ousmane Dembele er det største tab, da han er ude med en lårskade, hvilket betyder, at han ikke kommer til at spille nogen rolle mod Real. Arthur er heller ikke tilgængelig. Han har misset de sidste tre kampe og skal være meget heldig for at komme tilbage i tide til braget onsdag aften.

 

 

Real har en række langvarige skadeproblemer for tiden. Marco Asensio er ude og spiller måske ikke igen mere denne sæson efter en knæskade.
 
Det er højst sandsynligt, at Eden Hazard ikke vil spille mere i 2019 efter en tåskade, og vil derfor ikke være tilgængelig mod Barca. James Rodriguez er også ude indtil det nye år. Lucas Vasquez er ikke tilgængelig i cirka en måned efter et brud på tåen, og Marcelo er stadig ved at komme sig efter en skade i låret.
 

Den lille argentinske troldmand er flyvende

Lionel Messi er uden tvivl en af de absolut mest dominerende figurer i verdensfodbolden, og i El Clasico har han været formidabelt effektiv. I de 41 optrædener, han har spillet mod Real, har Messi scoret 26 gange og leveret 14 assists i alle turneringer. Når denne kamp er så vigtig som den er, skal du ikke blive overrasket over at se argentineren trylle for fulde gardiner.
 
Messi har direkte bidraget til 18 mål i La Liga denne sæson (12 mål og seks assists). Ingen spiller har bidraget med mere.
 

Få odds 8.00 med Mr. Green

Hvis du tror at Lionel Messi er ligeså effektiv onsdag aften, og at Barcelona i øvrigt trækker det længste strå, så kan du spille med boostet odds hos Mr. Green.
 
Mr. Green har forhøjet en Barcelona-sejr med Messi som målscorer fra 2.40 til hele odds 8.00! For at spille med boostet odds skal du gøre følgende:

  1. Opret dig som ny spiller hos Mr. Green
  2. Spil maksimum 50 kr. på en Barcelona-sejr med Messi som målscorer
  3. Få odds 8.00 hvis bettet går hjem

 
Tilbuddet er gældende fra d. 16. december kl. 08.00 til kampstart d. 18. december kl. 20.00.
 

Husk dit ekstra bet

Hvis du som ny kunde gerne vil spille med boostet odds hos Mr. Green, så husk også at gøre brug af deres Mr Green velkomstbonus.
 
Bonussen er et 100% kontant ekstra bet op til 500 kr. Så husk at benyt dig af denne odds bonus, hvis du opretter dig hos Mr. Green!

 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
ComeOn Tipsduellen – vind free bets hver uge!
næste artikel
Mr. Green: Scor odds 20.00 på at Schmeichel slår ManCity