nyheder

Få 25% Live Profit Boost på Napoli – AS Roma med Unibet

Napoli måtte se sig slået af AC Milan, med Zlatan Ibrahimovic i front, i sidste spillerunde i Serie A, og tager denne weekend imod AS Roma på hjemmebane.
 
Vi har fundet et tilbud frem fra Unibet, hvor du kan vinde 25% ekstra på dit bet, når du spiller live på kampen. Du kan altså få en ekstra høj gevinst, når du spiller live på en række udvalgte kampe i weekenden hos Unibet. Hvis du gerne vil spille med bonus odds, så læs med her.
 

Unibet Live Profit Boost bonus
© Unibet

 

Sådan får Live Profit Boost med Unibet

Er du en af dem, der sagtens kan finde på, at smide et bet, når kampen er fløjtet i gang? I så fald, kan du glæde dig over Unibets Live Profit Boost på hele 25% til kampem mellem Napoli og Roma. Spillere hos Unibet kan altså få ekstra høje odds på kampen i form af et alternativt odds boost, hvor du vinde 25% ekstra, når du spiller Live.
 
En af de kampe, som Unibet kører med Profit Live Boost på i weekenden er altså Napoli – Roma, der spilles på søndag. Udover kampen i Serie A, kan du også spille med Profit Live Boost på VfL Wolfsburg – Werder Bremen og PSG – Bordeaux. For at spille med Profit Live Boost, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Unibet
  2. Opret en spillekonto, hvis du ikke allerede har en
  3. Vælg dit foretrukne Live Profit Boost på din spilkupon til min. odds 1.40
  4. Placér dit bet på maks 250 kr.
  5. Scor en ekstra høj gevinst, hvis dit livebet går hjem!

 

 

Svingende Napoli tager imod AS Roma

Det er en topkamp vi har i vente i Serie A i weekenden, når Napoli hjemme på San Paolo Stadium tager imod AS Roma. Napoli har vundet fire af deres sidste syv Serie A-kampe mod AS Roma, mens AS Roma har scoret 74 udebane mål mod Napoli i Serie A: kun Milan og Juventus (begge på 87) har scoret flere mål på udebane mod Napoli i den italienske liga.
 
Napoli er uden en eneste uafgjort i denne Serie A-sæson – kun tre gange har et hold startet en Serie A-sæson uden uafgjort i deres indledende ni spillede kampe: og kampen mod AS Roma i weekenden, kan sagtens sætte en stopper for den rekord for Napoli.
 
Der er lige nu landesorg i Argetina, ovenpå nyheden om fodboldlegenden Diego Maradonas død. Diego Maradona, der døde i en alder af 60 år, var en kæmpe klublegende i Napoli, og spillede 188 kampe mellem 1984-91 i den italienske klub. Maradona imponerede ikke bare med sine individuelle kvaliteter som en gudsbenået fodboldspiller, nej han formåede også at hæve Napoli til at være en af de helt store klubber i italiensk fodbold – en plads, klubben stadig har i dag.
 
Udover nyheden om, at San Paolo Stadium får ændret navn til Diego Armando Maradona til ære for den afdøde legende, så bliver det spændende at se, hvordan klubben tager afsked med den kære Maradona til kampen i weekenden.
 

Få en velkomstbonus på 100% op til 1000 kr.

Hvis du gerne vil spille på weekendens kampe hos Unibet, men endnu ikke er kunde hos dem, så skal du endeligt huske, at du kan få en Unibet bonus på 100%. Unibets velkomstbonus forkæler nemlig nye kunder ved at fordoble deres første indbetaling med 100%, så du kan få en ekstra god start på din betting hos Unibet.
 
Det vil altså sige, at hvis du indbetaler 1.000 kr. giver Unibet dig 1.000 kr. ekstra i bonuspenge. Din bonus skal 8 gange til min. odds 1.40, før du kan udbetale eventuel gevinst.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Betfair forhøjer oddset: 2.00 på over 0,5 mål i Inter – Real Madrid
næste artikel
Scor odds 2.00 på mål i Chelsea – Tottenham med Betfair