nyheder

NBA er tilbage – Sådan scorer du profit boosts på NBA

NBA er tilbage! Natten til fredag tog New Orleans Pelicans, Utah Jazz, Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers hul på den resterende del af sæsonen ovenpå nedlukningen.
 
Gensynsglæden er stor hos de danske NBA-fans og oddsere, så i den forbindelse har vi faktisk set på hele to gange bookmaker bonus, som enten er målrettet NBA, eller som kan bruges på NBA odds.
 

Unbiet bna profit boost
© Unibet

 

Boost dine live NBA odds


Det er ikke kun Unibets store NBA predictor, som du kan få en bonus på. Du kan også få bonus odds tilbud på. Lige nu giver Unibet alle sine spillere et 25% live proifit boost på udvalgte NBA-kampe i weekenden.
 
Her kan du vinde op til 1.000 kr. ekstra på dine bets, hvis du spiller op til 250 kr. til odds 1.40.
 
I denne omgang får du profit boosts på:
 

NBA 1 2
Washington Wizards – Phoenix Suns 3.45 1.33
Oklahoma City Thunder – Utah Jazz 1.89 1.96
Boston Celtics – Portland Trail Blazers N/A N/A

 
Unibet har endnu ikke odds ude på Celtics – Blazers-kampe.
 
For at få profitboostet skal du ikke tilmelde dig nogen kampagne. Du skal blot placere et bet – som også må være sat med et gratis freebet eller bonuspenge.
 
Oddesene er pænt høje på flere af de NBA-kampe, som Unibet giver live profit boosts på. Du kan derfor få nogle stærke gevinster, da du kan få et profit boost på hver af de tre nævnte kampe. Du kan derfor vinde op til 3.000 kr. i alt, hvis du rammer det maksimale profit boost på samtlige af de tre kampe, hvor du kan score live profit boosts.
 

Sådan får du 1.000 kr. til NBA odds


Hvis du gerne vil have flere penge til dine NBA odds hos Unibet, kan du med en Unibet velkomstbonus lige nu få op til 1.000 kr. som ny Unibet-spiller.
 
Unibet fordobler din første indbetaling og giver dig op til 1.000 kr. i velkomstbonus, hvis du blot indbetaler minimum 40 kr.
 
Bonuspengene skal omsættes otte gange til minimum odds 1.40, for at de og gevinster derfra kan udbetales.
 
Idet du må bruge free bets og bonuspenge til at spille for, når du jagter profit boosts hos Unibet, så kan du faktisk bruge din Unibet bonus til at spille for, når du prøver at få dit profit boost på op til 1.000 kr.
 
Oddsene er opdateret fredag den 31. juli kl. 11:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få hele odds 2.00 på at Manchester City slår Norwich City
næste artikel
FA Cup-finale: Få odds 10 på begge hold