nyheder

Nytårsgave til mobil betting: NemID log-in udskudt

Det var besluttet at alle bookmakere fra 1. Januar 2015 skulle benytte NemID til log-in på mobilen, men Skatteministeriet melder nu, at de ikke kan nå at implementere NemID til bookmakernes mobileplatforme. Så når kalenderen skifter fra 2014 til 2015 behøver du stadig ikke at bruge sit NemID til at logge ind hos sin bookmaker via mobilen.
 

NemID – sikkert log-in på mobilen

Tilbage i september annoncerede myndighederne at NemID skulle indføres til al odds og betting via tablets og smartphones. Det var nødvendigt for at leve op til EU-regulativer omkring online sikkerhed. Det har dog vist sig at være en større udfordring end først antaget, og Skatteministeriet har nu udskudt kravet til bookmakerne om at indføre log-in med NemID på mobileenheder.
 

Bet365 Mobil odds bonus
© Bet365 Mobil Odds Bonus

 

Udskudt på ubestemt tid – prøv en odds bonus til mobilen

Der er endnu ikke sat en dato på, hvornår de kan indføre NemID log-in til bookmakernes mobile apps og hjemmesider på tablets, men indtil videre kan odds fans ånde lettet op. Med den udskudte indførelse af NemID til betting på mobilen, så er det stadig nemt at få Bet365’s mobile odds bonus. Bet365’s 500 kr. odds bonus til mobilen er til alle kunder, der prøver deres mobile betting platform første gang.
 

NemID kommer før eller siden til mobil betting

Det lille sammenfoldede NemID nøglekort med de 132 forskellige koder er efterhånden blevet alle mands eje i Danmark. Nøglekortet lever op til EU’s krav om online sikkerhed, og siden liberaliseringen af gambling-markedet i Danmark i 2012 har NemID været en fast del af bookmakernes log-in på nettet. Hidtil har det ikke været nødvendigt at indføre på mobile enheder, men risikoen fra hackere og øgede krav til online sikkerhed gør at NemID nok uundgåelig bliver en del af mobil betting i fremtiden. Men hvis du vil udnytte, at du stadig kan oddse problemfrit på mobilen, så benyt chancen og få Bet365s odds bonus til mobilen på op til 500 kr. til nye kunder på smartphone og tablet.
 
Hvis du endnu ikke har en konto hos Bet365, så giver de også en velkomstbonus på 1000 kr. eller tjek vores samling over velkomstbonusser fra alle danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Få din Julebonus hos Cashpoint
næste artikel
Vind en fladskærm og NFL Super Bowl fest for vennerne