nyheder

NFL optakt 2017 – få 50% ekstra hos bet365

Den nye NFL-sæson står for døren og med spændingen ser vi mod optakten i verdens største liga. Vi venter en ny sæson med hårdtslående tacklinger og storslåede touchdowns fra nogle af verdens allerbedste atleter. I sidste sæson vandt New England Patriots anført med deres fantastiske Quarterback Tom Brady og head coach Bill Belichick. I denne sæson New Englad igen favoritter til at tage sejren, dog NFL ligger altid op tæt sæson, hvor der er mange forskellige hold, der kan tage hele vejen for så i sidste ende glæde sig over legendariske Vince Lombardi-trofæ. Stil øl på køl, bestill Fast Food hjem og glæd dig til optakten af verdens mest efterfulgte liga, NFL. På søndag starter ligaen på ny og vi glæder os til en vild spændene sæson.

 

Bet365 NFL Odds Bonus
© Bet365

 

Tjen ekstra på NFL, NBA, NHL og MLB hos Bet365

Ser man på vinderoddsene, er det tydeligt, at Patriots er favoritter, men hvem er den førsteudfordrer? Ifølge ekspertner er dette meget svært at sige. Holdene ligger nemlig utrolig tæt, og der er mange hold, som kan gøre sig gældende. Dette ses også på oddsene, hvor Seattle Seahawks, Green Bay Packers, Pittsburgh Steelers, Dallas Cowboys og Atlanta Falcons alle ligger nogenlunde på samme niveau. Hos bet365 kan du score i anledning af denne sæson dejlig bonus på dine akkumulator. Tjen op til 50% ekstra. Har du ikke allerede oprette hos bet365? Se nærmere på vores side hvor vi sammenligner alle de store bookmaker.
 

Spil på NFL og få 50% mere på dine odds

Hos bet365 har du mulighed for at tjene op til 50% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på NFL og alt anden amerikansk sport som f.eks. NBA, NHL og MLB.
Alt du skal gøre er at placere en før-kampakkumulator på 2 eller flere valg til hvilket som helst odds, som kombinerer hold i NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB og NHL, og hvis du vinder, vil bet365 tilføje følgende ekstra andele til dine returbeløb:

 

Spiltype Ekstra
Doubler 5% Bonus
Tripler 7,5% Bonus
4-linger 10% Bonus
5-linger 15% Bonus
6-linger 20% Bonus
7-linger 25% Bonus
8-linger 30% Bonus
9-linger 35% Bonus
10-linger 40% Bonus
11-linger 45% Bonus
12-linger 50% Bonus

 

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.

 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 Bonus som er på op til 1000 kr. Opret en konto, indbetal 100 kr. eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 kr.

forrige artikel
Spil risikofrit på Danmark vs. Polen Unibet
næste artikel
Forhøjede odds FCK mod FCM hos betfair