nyheder

NordicBet odds bonus på Agger-scoring i FCK-Brøndby

Superligasponsoren NordicBet kører med på hypen om den hjemvendte Brøndbyspiller Daniel Agger, og hvis han scorer i sin comebackkamp imod arvefjenden FCK, så kan du sikre dig et freebet på FCK-Brøndby. NordicBets Second Chance odds bonus tiltaler alle de hungrende Brøndby fans, som ønsker at se deres idol i kamp, og med deres bonuskampagne kan man få op imod 500 kr. retur.
 

FCK-Brøndby odds bonus
© NordicBet – oddsbonus FCK-BIF

 

Er Agger klar?

Daniel Agger sad over med en skade imod Randers, men er han klar til kamp? Ifølge ham selv nærmer han sig. I torsdags udtalte han sig positivt til DR om sin egen træning. Og det er vel at mærke tre dage inden FCK-Brøndby.
 
’Jeg var med på lige fod med alle andre. Det var ikke 100 procent, men den er deroppe ad. Hvis den udvikler sig sådan de næste dage, ser det rigtig godt ud’ – Daniel Agger
 
Så mon ikke vi ser en Agger I kamp på søndag, det ville i hvert fald glæde en del af de blå-gule på Vestegnen.
 
NordicBet kvitterer ved en sådan begivenhed med en cash-back bonus, og alt hvad det kræver er et straffespark, og så står Agger ved pletten og klar til at score i sin comeback kamp for barndomsklubben. Hvis ikke du tror på Agger’s succes, så kan du gøre brug af en 1000 kr. NordicBet odds bonus til nye kunder, eller prøv vores bonus konfigurator til at finde en odds bonus, der passer til dine krav.
 

Sådan opnår du NordicBets odds bonus på FCK-Brøndby

  • Tilmeld dig bookmakeren NordicBet, og få oven i købet en velkomstbonus. Hvis du i forvejen er bruger, så spring dette over.
  • Placer et væddemål inden kampen på FCK-Brøndby på korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) eller stilling efter 1. halvleg (ex. x).
  • Hvis Daniel Agge scorer i løbet af kampen, så refunderer NordicBet din indsats på spillet, dog op til 500 kr.

NordicBet sikrer med et Second Chance Bet at superligafans får ekstra spænding til The New Firm, men du kan også benytte NordicBet velkomstbonus og få op til 1000 kr. ekstra at spille for.

forrige artikel
Scandic Bookmakers odds bonus på u. 2.5 i FCK-Brøndby
næste artikel
Cykel VM er atter over os – freebet odds fra Ladbrokes