nyheder

Nordicbet: Få 100 DKK som risikofrit spil

Der afgørende point på spil når Danmark møder Kasakhstan i denne weekend. Den danske VM drøm er stadig i live der skal dog endelig komme yderligere point på tavlen hvis Danmark vil holde pladsen som nummer to i gruppe E. Polen er seks point foran på førstepladsen og den direkte konkurrent Montenegro ligger på en delt andenplads med Danmark. Holdet om Eriksen og Schmeichel skal samle de næste vigtige point. Efter en god kamp mod Tyskland i tirsdag har man fundet håbet og gæsten tilbage efter at man var tæt på at vinde mod verdensmesteren. Vi vil med spænding se mod Almaty hvor det danske hold kæmper om point på lørdag.

 
Nordicbet giver dig i kampens anleding super fed tilbud. Placerer et væddemål på 100 DKK på kampen før kampstart og få 100 DKK risikofrit spil som kan bruges på en hvilken som helst VM-kvalifikations kamp mellem d. 09. og 11. Juni.

 

Nordicbet tilbud VM kvalifikations
© Nordicbet

 
Tilmeld dig kampagnen ved at klippe på ”Tilmeld” ikonet, spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem Kasakhstan og Danmark for et indsats på 100 DKK og minmium odds 1.50 og du vil direkte modtage et risikofrt spil på 100 DKK til en yderligere VM-kvalifikations kamp i den nævnte runde.

 

Nordicbet velkomstbonus

Nordicbet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. Nordicbet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos Nordicbet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på 2.00 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
888sport tilbud: Danmarks næste kvalifikationskamp
næste artikel
Betfair: Spil på Danmarks næste VM kvalifikationskamp