nyheder

NordicBet giver 100 DKK riskfree bet til FC Helsingør mod Brøndby IF

Nu på søndag ser vi mod en kamp som der blev snakket meget om i forvejen. Ikke blot isår på grund af det sportslige men mere pga. det der skete eller sker udenfor banen. Som de fleste ved er Brøndby IF nok den klub der har mest fans rundt om i landet og derfor vil der nok også være en hel del fans af de blågule der gad tage turen til Helsingør for at supporte det egne mandskab. Der har været stor efterspørgsel blandt Brøndbys fans om at se udekampen denne søndag mod oprykkerne fra FC Helsingør. Der er dog et lille problem. Selve udebane-afstnittet har plads til 1500 tilskuere, to tredjedel er allerede bleven solgt i frit salg. De sidste 500 billetter kan Brøndbys fans kun kan få fat i ved at blive kunde hos Helsingørs hovedsponsor, NordicBet. Man kan diskture om der tale om en skandale eller en smart markting-trick. NordicBet som vi tidligere allerede har omtalt meget er kendt for at byde rigtig gode og seværdige bonus og tilbud.

NordicBet – Hovedsponsor for FC Helsingør

I denne omgang giver NordicBet dig et Riskfree Bet til kampen mellem FC Helsingør og Brøndby IF. NordicBet som er hovedsponsor for hjemmeholdet har igen lanceret et fantastik tilbud til deres kunder. I denne omgang er der et freebet på hele 100 DKK på højkant. Hvis du ikke allerede har oprette bruger hos NordicBet burde du overveje og se nærmere på deres fordele. Her på siden tilbyder vi en odds bonus sammenligning for at give dig et grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig, hvis du er på jagt efter en ny bookmaker.

Riskfree Bet til FC Helsingør mod Brøndby IF

Spil uden risiko på nævnte kamp fra Alka Superligaen på søndag hos NordicBet. Tilmeld dig blot kampagnen inden og du modtager 100 DKK som kan bruges risikofrit på kampen mellem FC Helsingør og Brøndby IF. NordicBet krediterer dit Riskfree Bet med det samme og du kan starte omgående med at spille.


© Nordicbet

På den måde deltager du:

  • Tilmeld dig blot til ovenfor nævnte kampagnen
  • Omgående modtager du dit 100 DKK riskfree bet
  • Brug dit Riskfree Bet til kampen i Alka Superligaen mellem FC Helsingør og Brøndby IF

Husk at aktivere dit Riskfree Bet ved at krydse af i den blå boks på spillekuponen, inden du afgiver væddemålet. Vinder dit Riskfree Bet vil skal gevinsten ( det fulde beløb minus indsatsen) omsættes 3 gange til minimum odds 1.50 inden 60 dage.

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe odds bonus på 100% op til 2000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

forrige artikel
Spil Brøndby mod Helsingør hos betfair.dk – odds bonus til BIF
næste artikel
Mobile Mondays hos betsafe – Få 25% kontant profitboost!