nyheder

Nyt NordicBet tilbud – 250 DKK hver måned som bonus!

Transfervinduet er åbent og der er allerede sket en del ting. Først rejste Virgil van Dijk til Liverpool og blev over nat verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde og ganske få timer senere blev Philipe Countinho solgt fra Liverpool til FC Barcelona for en utrolig sum på 900 mio. danske kroner! Trodsalt er dette dog ikke forårets kongetransfer. Denne periodes kongetransfer er nemlig det nye, utrolige tilbud fra NordicBet! Bookmakeren, NordicBet som vi tidligere har nævnt for deres fremragende betting app, har nu lanceret fantastiks tilbud som tager udgangspunkt i transfervinduet. Du kan tjene en bonus på hele 250 DKK hver måned resten af sæsonen! Det lyder næsten utrolig men bare læse videre, vi ser nærmere på tilbuddet lidt længere nede!

 

NordicBet Transfer Window Tilbud
© Nordicbet

 

Er du NordicBets kongetransfer?

Hos NordicBet kan du blive denne sæsons kongetransfer! Opret som bruger hos NordicBet i løbet af forårets transfervindue og grib chancen om 1.500 DKK som Transfer Window bonus og derudover mulighed for NordicBet velkomstbonus på op til 1.000 DKK!
NordicBet som er en kendt for at være en bookmaker med fokus på dette hjemmelige marked. Både fra den danske Superliga og til fodbold landsholdet er der mange tilbud som man burde se på hvis man er på jagt efter dejlige bonusser. Derudover jævnlig mange gode tilbud fra hele sportens verden. Tilbud til både nye og eksisterende kunder har ført med til at NordicBet har skabt sig en god omtale og mange glade kunder. Hvis du ser på vores bookmaker bonus oversigt her på siden vil du få et meget grundigt overblik hvilken bookmaker der passer bedst til dig. I denne omgang kan du nyde godt af NordicBets Transfer Window tilbud som giver dig mulighed for at tjene 250 DKK hver måned som bonus indtil sæsonen er slut! Hvad venter du på?
 
Sådan deltager du:

  • Opret bruger hos NordicBet i løbet af transfervinduet. (Fra d. 1. januar til d. 31. januar 2018)
  • Spil for 1000 DKK før den 31. januar (HUSK min. odds på 1,50)
  • Du modtager direkte efterfølgende en bookmaker bonus på 250 DKK!

 
Den månedlige Transfer Windows-bonus på 250 DKK skal kun omsættes 3 gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage, før en udbetaling kan finde sted.

 

Modtag bonusser på op til 2500 DKK!

Det fantastike er, at du kan gentage indtil den 30. juni og du vil hver gang modtage en 250 DKK bonus for hver måned, du opfylder omsætningskravet. Alt i alt har du dermed mulighed for at optjene samlet maksimalt 1.500 DKK i Transfer Window-bonusser i løbet af kampagneperioden, hvis du opfylder omsætningskravet i hver måned i kampagneperioden. Dette er ganske utrolig især hvis du husker at du stadig kan kombinere med NordicBets startbonus på 1000 DKK!

 

NordicBet velkomstbonus

NordicBet har som fokus det skandinaviske marked og dette kan ses. Bookmakeren sætter præg deres på målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige liga. NordicBet giver alle nye bruger af app´en en kæmpe Nordicbet bonus på 100% op til 1000 DKK. En udmærket grund for at tilmelde sig hos NordicBet og afprøve deres nye betting app. Bonussen er tilgængelig med det samme og skal gennemspilles med minimums odds på kun 1.50 på app´en eller via mobile web.

Om forfatteren

forrige artikel
Spil Unibet Tennis bettingmesterskab - Vind del af 500.000 DKK!
næste artikel
Fantastik tilbud til Copa del Rey! Spil Barca vs. Celta hos betfair!