nyheder

Vind vilde præmier med NordicBets Trustly-lotteri

Trustly står i dag som en af de hurtigste ind- og udbetalingsmetoder, når det gælder om at sætte penge ind på din spillekonto eller få udbetalt gevinsterne derfra.
 
Alligevel er Trustly ikke den mest anvendte betalingsmetode for en lang række af de danske online oddsere, når de skal have fingrene i en odds bonus eller have gevinsterne derfra udbetalt. Det vil NordicBet gerne lave om på, så de har nu fyret op for et Trustly-lotteri med fede præmier som free bets og en ny iPhone.
 

Sådan spiller du med

Der trækkes en ny vinder hver fredag, hvor der findes en vinder blandt de optjente lodder. Du har chancen for at vinde hver uge, men du kan dog kun vinde en gang ved hver lodtrækning.
 

NordicBet Trustly lotteri
© Nordicbet

 
For at optjene lodder og have chancen for at vinde free bets, et smart TV eller en iPhone 11 Pro 256 GB, skal du foretager indbetalinger via Trustly. Din indbetaling skal minimum være på 100 kr., men for hver 100 kr. optjener du et lod. Du kan maksimalt optjene 10 lodder i alt.
 
Udover en lang række elektronik er der 50 free bets á 50 kr. i præmiepuljen. Disse NordicBet free bets kan benyttes på valgfrie markeder, samt de er uden omsætningskrav.
 

Vælg mellem følgende præmier

Rammer du hovedpræmien i NordicBets Trustly-lotteri, kan du vælge mellem en af følgende præmier:
 

  • iPhone 11 Pro 256 GB
  • Asus Zenbook 14” bærbar
  • Samsung Galaxy S10 512 GB
  • Sonos Beam højtalere
  • Samsung 75” smart TV
  • Olympus kamera

 
Derudover kan du vinde både free bets og ekstra spins til udvalgte spilleautomater i lotteriet.
 

Det skal du huske

For at du kan være med i kampen om de mange free bets og præmier, er det vigtigt, at du tilmelder dig lotteriet – inden du foretager din Trustly-indbetaling.
 
Vinder du, så skal du huske at bruge dit free bet inden torsdag kl. 23:59 i den efterfølgende kampuge. Hvis du ikke har brugt dit free bet uden omsætningskrav inden da, så går det tabt. Dine præmier krediteres om fredagen efter kl. 18:00.
 
Kampagnen har ikke nogen umiddelbar slutdato, så du har godt med tid til at foretage dine Trustly-indbetalinger – eller Trustly-indbetaling, hvis du indbetaler 1.000 kr. første gang.
 
For at deltage i NordicBets Trustly-lotteri kræver det, at du har en NordicBet-spillebruger. Har du endnu ikke det, så kan du læse mere om NordicBet og hvilken NordicBet velkomstbonus du ellers kan få.
 
Husk altid at læse regler og vilkår inden du deltager i en konkurrence, lotteri, tager imod en betting bonus eller foretager indbetalinger eller har spilleaktiviteter målrettet dette.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr Green: Få odds 15.00 på Dansker scoring i Milano-brag
næste artikel
Ramt 8 rigtige og vind 1.000 kr. – hver uge