nyheder

Odds bonus hos betfair.dk – spil på top 3 fra Superligaen!

Spændingen i den hjemmelige fodbold liga er i tops. Stadig uklart hvem der løber med guldet i år. Både Brøndby IF og FC Midtjylland ligger i toppen med 57 point fulgt af Nordsjælland med 50 point på tredjepladsen. Hvem mon vinder i denne år? Hos velkendte bookmaker betfair har du i denne weekend mulighed for at tjene ekstra penge hvis du spiller på de nævnte tre danske tophold! Tilbuddet gælder alle nye kunder og du kan få forhøjede odds på hele 12.0 hvis alle tre hold vinder deres kampe. Brøndby møder Hobro, Midtjylland har Sønderjyske som gæst og Nordsjælland rejser til Helsingør. På grund af modstanderne er tilbuddet virkelig godt og du burde se nærmere hvis du ikke allerede har oprettet dig som bruger hos betfair! Overvejer du stadig kan vi anbefale at se på vores odds bonus sammenligning for at få et overblik over alle bookmaker på det danske marked.
 

Odds Bonus Top 3 Danmark Betfair
© Betfair

 

Danmarks Top 3

Spil på Danmarks top 3 hold og få en kæmpe odds på hele 12.0 hvis alle kan vinde deres kampe. Glæd dig til en god omgang bold på søndag og vind den helt store præmie. Hvad venter du på? Opret dig Betfair og spil på de nævnte hold og glæd dig over en forhøjede odds på hele 12.0! Nyd din Superliga Weekend med Betfair!
 

Sådan gør du:

  • Opret en konto i dag med promokoden ZFBJZO og spil på en sejr til Brøndby IF, FC Midtjylland og FC Nordsjælland i Superligaen til det forhøjede Sportsbook odds
  • Spil maks 50 DKK på denne kampagne. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder alle tre hold deres kampe, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto.

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Uden tvivl er betfair en meget seværdig bookmaker. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bookmaker bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Bwin.dk: Price Boost til Manchester United vs. Brighton
næste artikel
Unibet: Free bet til Danmark vs. Panama