nyheder

Bonus til nye spiller! Betfair odds bonus – Sevilla vs. Barcelona!

På lørdag har FC Barcelona mulighed for at tage næste skridt mod det spanske mesterskab når man møder op til topkamp mod FC Sevilla! Uden tvivl har Barcelona gode chancer for at vinde mesterskabet da man ligger på første pladsen efter 29. runde og stadig er 11 point foran Atlético på andenpladsen. Nu gæster Barcelona dog Sevilla og vi kan glæde os til intens kamp! Hos betfair har du til denne kamp mulighed for at få forhøjede odds på hele 10.0 hvis Barcelona vinder mod Sevilla på udebane. Tilbuddene om forhøjede odds er super populære og du har mulighed for at få fantastiks gevinst på udvalgte kamp.
 

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Odds 10.0 hvis FC Barcelona slår FC Sevilla
  • Maks. 50 DKK er tilladt pr. væddemål

 

Betfair odds bonus Sevilla vs. Barca
© Betfair

 

Kan Sevilla overraske?

Situationen er næsten til at være umuligt. Barcelona er det hold der i år slet ikke tillader fejl i La Liga og klubber er derfor ikke uden grund på første pladsen. Holdet er hele 11 point for an Atlético og er næsten klar til at fejre spanskmesterskabet. Nu gælder det dog udekampen i Sevilla. Sevilla et hold som ikke må undervurderes om som ikke grund gik videre i Champions League mod Manchester United, men hvad kan holdet stille op mod FC Barcelona?
Betfair som er kendt for deres odds bonus har lanceret fantastik tilbud til alle nye kunder og giver odds på 10.0 hvis Barca vinder nævnte kamp lørdag! Hvad venter du på? Opret hos Barcelonas officielle bettingparter og score din gevinst!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZR og spil på en sejr til FC Barcelona mod Sevilla til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på en sejr til Barca (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder FC Barcelona, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Velkomstbonus fra betfair!

Er du hellere på udgik efter en høj velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har vi rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster med betfair velkomstbonus. Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Chelsea vs. Tottenham - Price Boost fra bwin.dk!
næste artikel
Betfair.dk: Påskesøndags odds bonus - BIF vs. AaB!