nyheder

Betfair tilbyder KÆMPE odds boost på Superligaen!

Når ugens kampe i de Europæiske klubturneringer efter torsdagens Europa League kampe vil være overstået er det på ingen måde ensbetydende med, at der ikke er en masse spændende fodboldkampe på programmet. Både i Premier League, La Liga og i den hjemlige Alka Superliga kan du lade dig forkæle af spændende kampe. Hos Betfair tilbyder de ”traditionen tro” odds boost på flere af kampene.
 
Når topkampen i den danske Superliga på søndag står mellem Aab og SønderjyskE kan det uden at overdrive konkluderes, at du som placerer odds væddemål på denne kamp meget hurtigt kan få en meget sjovere dag. Hos bookmakeren Betfair tilbydes du nemlig odds 6,00 hvis Aab vinder – og odds 10,00 hvis gæsterne fra SønderjyskE trækker det længste strå. Tilbuddet er en del af Betfairs tilbud til nye kunder – og du kan udover at deltage i denne kampagne også få den store Betfair velkomstbonus når du foretager din første indbetaling!
 
Klik nedenfor og SPIL NU!
 

odds boost paa aab soenderjyske hos betfair 2016
© Betfair

 

Sådan deltager du i odds boost kampagnen

  1. Opret dig som kunde hos Betfair ved at klikke på billedet ovenfor!
  2. Placer et væddemål på enten Aab eller SønderjyskE som vinder. Uafgjort tæller ikke med!
  3. Hvis du vinder booster Betfair dine odds op – mens du hvis du taber vil modtage din indsats retur som ét freebet.

 
Herudover forkæler Betfair dig også med et freebet på 200 kr. hver gang du har placeret 5 singlebets af minimum 100 kr. til minimum odds 1,50!
 

Opret dig nu og få velkomstbonus til odds hos Betfair!

Når du opretter dig hos Betfair kan du se frem til fremragende odds og et kæmpe udvalg af forskellige sportsgrene og typer af væddemål. Du kan også modtage deres flotte Betfair velkomstbonus som er helt op til 1000 kr. Betfair arbejder hårdt på, at have gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Du kan læse mere om Betfair og de andre bookmakeres tilbud i vores odds bonus sammenligning!
 

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport - vanvittigt høje odds på "The New Firm"
næste artikel
Tilbud hos BETFAIR: Få odds 7,00 på The New Firm