nyheder

Tilbud hos BETFAIR: Få odds 7,00 på The New Firm

Onsdag spilles det traditionsrige ”The New Firm” for tredje gang i løbet af meget kort tid, når returopgøret i DBU Pokalen mellem Brøndby og FC København på Brøndby Stadion skal finde sin afgørelse. Hos bookmakeren Betfair giver de dig som er ny kunde muligheden for, at få et enormt odds boost når du placerer dit væddemål på kampen.
 
I sidste uges første opgør endte det med et uafgjort 1-1 resultat, som gæsterne fra Brøndby vel må siges at kunne være mest tilfredse med. Det er et sultent Brøndby mandskab der hjemme på Brøndby Stadion tager imod løverne fra Østerbro. I søndagens opgør imellem de to klubber viste FC København, at de har klassen til, at gå hele vejen i årets Superliga – men hvad med i pokalturneringen?
&nbspM
Hos Betfair giver de alle nye kunder helt vanvittigt store odds boost, hvad end du tror på sejr til det ene eller det andet hold. Hvis Brøndby trækker sig sejrrigt ud af kampen og dermed avancerer i turneringen får du flotte odds 8,00 retur – mens en sejr til gæsterne fra FC København udløser odds 6,00. Klik på billedet og spil NU!
 

faa odds boost paa  broendby fck hos betfair
© Betfair

 

Sådan får du dit odds boost

  1. Opret dig som kunde hos Betfair – brug promokoden ZFBJDX
  2. Placer dit odds væddemål på en sejr til ét af holdene – maksimalt 100 kr. tæller
  3. Vind – forhåbentligt – og få dit odds boost . Skulle du tabe vil du få din indsats retur som et freebet!

 
Som om ovenstående ikke var nok, så tilbyder Betfair dig også et freebet på 200 kr. for hver gang du har placeret 5. singlespil af 100 kr. eller mere til minimum odds 1,50.
 

Opret dig hos Betfair – og få bonus!

Når du opretter en konto hos odds udbyderen Betfair bliver du i sandhed forkælet. Udover at få odds boost får du også den flotte Betfair velkomstbonus på op til 1000 kr. når du som ny kunde indbetaler til kontoen første gang.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbyder KÆMPE odds boost på Superligaen!
næste artikel
888Sport: Få dine penge tilbage ved sen scoring!