nyheder

Odds bonus til kampen mellem Brøndby og Vejle!

Så småt starter fodbolden igen rundt omkring i Europa. Efter en dejlig fodbold vm ser vi med stor glæde på den danske Superliga som er gået i gang i sidste uge. Du kan i denne omgang få en dejlig betfair bonus hvis du spiller på kommende kamp mellem Brøndby IF og Vejle BK. Allerede under verdensmesterskabet havde betfair et hav af gode tilbud og dette fortsætter med dette tilbud om forhøjede odds til nævnte kamp. Begge hold åbnede med en sejr i første runde af denne sæsons Superliga, men der er ingen tvivl om Brøndby vil være favorit på hjemmebane på søndag. Som ny kunde kan du modtage odds på 7.0 hvis du satser på at Brøndby slår Vejle. Tilbuddet gælder kun nye kunder. Er du i tvivl om betfair passer indtil dine behov – se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik. Vi er klar med alle relevante informationer. Opret dig i dag hos betfair og gå ikke glip af denne bonus!
 


© Betfair

 

Ny sæson – ny mester?

Som den eneste af de tre formoede guldkandidater kom Brøndby IF fra land med en sejr. Alexander Zornigers mandskab vandt med 2-0 i Randers i en kamp, hvor spillet måske ikke var prangende, men hvor mandskabet udnyttede mulighederne og viste klassen. Brøndby spiller nu første hjemmekamp, når Vejle Boldklub venter, og der er ingen tvivl om, at hjemmeholdet går ind til opgøret som storfavorit. Spil med forhøjede odds på en sejr til Brøndby IF og få glæde af din odds bonus. Hvad venter du på?
Husk følgende regler der gælder hvis du spiller med forhøjede odds:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med forhøjede odds.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3P og spil på en sejr til Brøndby IF mod Vejle!
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Brøndby IF, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Betfair.dk: VM finale 2018 - Frankrig vs. Kroatien!
næste artikel
Kan FC København slå Hobro?