nyheder

Odds boost til nye kunder hos betfair.dk!

Der er oplagt til UEFA Champions League og betfair har lanceret ny fantastik tilbud til de kommende kampe. Spil med forhøjede odds til kampene Bayern mod Besiktas og Manchester United mod Sevilla. Hos sidstnævnte kamp kan du ennda få en odds bonus på 14.0 hvis United slår Sevilla. De er en utrolig høj odds og meget usædvanlig for en United kamp. Hos kampen mellem Bayern og Besiktas kan du glæde dig over forhøjede odds på 6.0 hvis Bayern slår tyrkerne!
Spil på de en af de to udvalgte kampe og glæd dig over en fantastik Betfair bonus hvis du placerer dit første væddemål som ny kunde på en af de nævnte kampe. Hvad venter du på?
 

Betfair som bookmaker

Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores bonus sammenligning for at få et overblik. Betfair er uden tvivl en bookmaker som har, ikke mindst pga. nævnte tilbud, øget der popularitet enormt i de sidste par år. Udover høje odds, gode tilbud til nye og eksisterende kunder er betfair kendt som officiel bettingpartner for FC Barcelona og Brøndby IF.
 

Manchester United oddsbonus FC Sevilla betfair
© Betfair

 

 

Utrolige 14.0 på United eller 6.0 på Bayern

For at tage tilbudet i brug skal der kun opfyldes følgende krav:

  • Vil du tage brug af United tilbuddet start med at oprette dig med koden ZFBJYU og spil på en sejr til Manchester United mod FC Sevilla
  • Vil du hellere tage brug af odds bonus til Bayern kampen, opret dig med koden ZFBJYT og spil på at FC Bayern vinder mod Beskitas
  • Spil maks 50 DKK på en af de nævnte kamp. (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit udfald, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

FC Bayern oddsbonus Besiktas betfair
© Betfair

 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

 

forrige artikel
Nordicbet: 100 DKK free live bet på Champions League!
næste artikel
100% bonus - spil Europa League hos 888sport.dk!