nyheder

Odds boost Betfair: Dansk Mester 2016

Før denne sæson startede lignede FC Midtjylland et hold der i dén grad var klar til, at spille med om den absolutte topplacering i den danske Alka Superliga. Som sæsonen er skredet frem er det dog ikke gået som uldjyderne har håbet og langsomt men, måske sikkert er de runde for runde sakket agterud hvilket har givet rivalerne fra FC København en gylden mulighed. Hos Betfair kan du lige nu få fantastisk høje odds på vinderen af Superligaen. Tror du på, at FC København hiver den endelige sejr i land, så giver det odds 4,0 til dig – mens en overraskelse fra FC Midtjylland garanterer dig vanvittige odds 8,0.
 

stort odds boost dansk mester 2016 betfair © Betfair

 
Bookmakeren Betfair har efterhånden opbygget et ry for uge efter uge, at tilbyde kraftigt forhøjede odds til alle der opretter en ny konto hos dem. Således er det også i denne uge muligt for dig som ny kunde, at få dine odds boostet hos Betfair. Det kan med andre ord meget let blive en virkelig fornøjelig oplevelse, at oprette sig som kunde hos denne store bookmaker.
 

Sådan kan du tage del i tilbuddet:

  1. Opret en konto hos Betfair – husk at bruge promotionkoden ZFBJ28
  2. Odds på enten FC København eller FC Midtjylland som samlet vinder (op til 100 kr.)
  3. Hvis heldet er med dig og du vinder vil Betfair booste dine odds til de ovennævnte – taber du, så refunderer Betfair din indsats.
  4. Du får herudover et 200 kr. freebet for hver 5 singlespil á minimum 100 kr. du placerer til odds 1,5 eller derover.

 

Opret dig nu og bliv belønnet

Du skal oprette dig som kunde hos bookmakeren for, at kunne få dette fantastiske tilbud. Der er al mulig grund til, at vælge en konto hos Betfair, for du kan i forbindelse med din allerførste indbetaling sågar også modtage den særdeles flotte Betfair velkomstbonus på op til 1000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
888Sport: Vinder Donald Trump?
næste artikel
888Sport: Påskebonus til alle kunder!