nyheder

Betfair giver gigant odds boost på FCK sejr over FCN

Lørdag den 30. juli 2016 tager de danske mestre fra FC København på hjemmebane imode FC Nordsjælland. Vil FCK gøre kort proces mod nordsjællænderne, eller har mesterholdet en smule gummiben efter udekampen mode rumænske Astra, onsdag aften? Uanset hvad du tror på, så kan du som ny kunde hos Betfair score en vild ekstragevinst på dit odds væddemål på vinderen af opgøret mellem disse to klubber. Læs meget mere lige herunder!
 
FC København har været aldeles suveræne hidtil i Superligaen – og også i Champions League kvalifikationen har de leveret absolut godkendte resultater. Senest onsdag aften, hvor de danske mestre på udebane fik 1-1 mod de rumænske mesterhold, Astra. Vi kan forvente et FCK hold sprudlende af selvtillid lørdag eftermiddag på Øster Alle i København!
 

faa odds 4,00 paa sejr til fck mod fcn
© Betfair

 
Modstanderen fra FC Nordsjælland har haft en noget mere rodet start på sæsonen. I holdets første Superliga-opgør i sæsonen slog de på udebane oprykkerne fra Viborg med 0-4, mens de i deres næste opgør på hjemmebane mod FC Midtjylland måtte se sig slået med de præcis samme cifre.
 
Vi føler os overbeviste om, at FC København uden problemer kan hive en komfortabel sejr hjem i dette opgør. Derfor er det også så meget desto mere fantastisk, at du som ny kunde hos Betfair kan få helt vilde odds 4,00 på en sejr til hjemmeholdet fra FCK. Man fristes nærmest til at sige, at det er penge lige ned i lommen! Betfair har gjort det til noget nær en tradition med disse vilde odds boost til alle nye kunder. Du kan læse alt om deres og de øvrige bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Få dit odds boost hos Betfair her:

  1. Opret din konto i dag via billedet ovenfor. Brug promokoden ZFBJJK.
  2. Placer herefter dit første bet på FC Købehavn som vinder af kampen!
  3. Scor din ekstragevinst!
  4. Skulle FC Nordsjælland levere en gedigen overraskelse og formå at få point ud af opgøret, så får du sågar din indsats retur i form af en bonus fra Betfair!

 

Opret dig hos Betfair og bliv forkælet med en KÆMPE bonus!

Betfair har på nuværende tidspunkt en velkomstbonus som er den suværent bedste der kan findes på det danske odds-marked. I forbindelse med din første indbetaling kan du få den flotte Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr. Derfor bør det ikke være en svær beslutning, at oprette en konto hos en af verdens største og mest populære odds bookmakere.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Bet365: Paradise Amalie som ny statsminister?
næste artikel
Betfair tilbud: Kæmpestort odds boost på Brøndby - AC Horsens