nyheder

Tilbud hos Betfair: Odds 5,00 på FCM sejr over AGF

Ovenpå en spændende og tæt pokalfinale som endte med, at FC København tog titlen er det atter blevet hverdag for AGF der som tabende finalist nu ikke har det helt store at spille for i resten af indeværende Superliga sæson. De kan ikke rykke ud af rækken, men samtidig har de heller ikke realistisk mulighed for, at nå en af de gunstige placeringer som kan betyde kvalifikationsplads til næste sæsons Europa League. Søndagens modstander, FC Midtjylland har modsat stadig alt at spille for og derfor kan en spændende og intens kamp forventes. Hos Betfair kan alle nye spillere lige nu glæde sig over kraftigt forhøjede odds på kampen mellem FC Midtjylland og AGF!
 
Klik herunder og spil NU!
 

faa odds 5,0 paa fcm sejr mod agf hos betfair
© Betfair

 
FC Midtjylland frister en skæbne som Superligaens øjeblikkelige nummer 4 men kan med en sejr og hvis de øvrige resultater flasker sig komme særdeles tæt på SønderjyskE som på fornem vist ligger på rækkens andenplads. FC Midtjylland må forventes at møde op til kamp med sult og motivation – for de har stadig rigtig gode muligheder for, at kvalificere sig til næste sæsons Europa League.
 
Hos Betfair kan du lige nu som ny kunde få vanvittigt forhøjede odds hvis du spiller på, at FCM trækker sig sejrrigt ud af opgøret mod AGF. Helt præcist kvitterer bookmakeren Betfair med flotte odds 5,00 til alle nye spillere der placerer et odds væddemål på FC Midtjylland som sejrende hold.
 

Sådan får du dit odds boost hos Betfair

  1. Opret en konto hos Betfair – husk at bruge promotionkoden ZFBJGC
  2. Placer et pre-match væddemål på maksimalt 100 kr. med FCM som vinder
  3. Vinder du supplerer Betfair dine odds op til 5,00 – taber du får du din indsats tilbage i form af et freebet
  4. Betfair giver dig herudover et freebet på hele 200 kr. for hvert 5. single odds væddemål på 100 kr. eller mere til minimum odds 1,50.

 

Opret dig i dag og få yderligere bonus

Når du opretter en ny konto hos bookmakeren Betfair kan du trygt regne med, at udvalget af odds er blandt de allerbedste på markedet. Du kan derudover glæde dig over, at du i forbindelse med din første indbetaling på kontoen kan løbe afsted med den fine Betfair odds velkomstbonus som kan løbe op i så meget som 1000 kr. Held og lykke med dine spil hos en af Danmarks bedste bookmakere, Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
UNIBET: Få Risikofrit odds væddemål ved spil på Pokalfinalen!
næste artikel
Få forsikring mod tab på Ishockey VM hos 888Sport